Fitxa de companyia

Fòrum Teatre i Educació / Forum Theatre & Education S.L.

Direcció: Marqués de Montortal, 96 baix
Població: València
C.P.: 46019
Telèfon: 96 315 53 90/ 963155395
Fax: 963155395
E-Mail: info@forumteatro.com
Web: http://www.forumteatro.com


Documents per a consultar en la sala

  • DT/1927 Aprende inglés a través del teatro. Compañía Forum Teatre & [...]

Detalls


Des del 1994, any de la fundació a València, Fòrum Teatre i Educació és una organització dedicada a la creació, producció i distribució d'obres de teatre per a l'aprenentatge de la llengua anglesa.

El plantejament essencial de l'equip de FTE és el d'impulsar el fet teatral com a eina didàctica en l'àmbit educatiu. Per a això, el treball s'organitza al voltant d'un objectiu prioritari: proporcionar al professorat i a l'alumnat obres divertides, interactives i eficaces per a l'ensenyament i l'aprenentage de l'anglés dins i fora del centre docent.
La nostra activitat està destinada a estudiants d'anglés de centres docents públics, privats i concertats de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Universitats i Escoles Oficials d'Idiomes de l'estat espanyol.

Les obres de FTE es caracteritzen per ser interactives, estar representades íntegrament en anglés, i per estar adaptades als diferents nivells d'ensenyament i de coneixement de l'idioma. Les obres estan interpretades per actors nadius, titulats en les millors universitats i escoles d'interpretació britàniques.

La direcció artística de les companyies de Fòrum està a càrrec, un any més, d'Eduard Costa. Aquest director ha demostrat, tal i com ens heu fet saber a través dels tests d'avaluació d'espectacles anteriors, que sap arribar de forma directa als xiquets i als joves amb obres divertides i amenes sense oblidar les necessitats educatives que tenen.

FTE compta amb un equip de pedagogs, professors d'anglés i il·lustradors que elaboren el material didàctic per a cada una de les obres.
Aquest material didàctic inclou: suport d'àudio amb cançons, exercicis de dicció i fitxes amb exercicis per a professors i alumnes, cosa que permet treballar a classe abans i després de la representació

El nostre departament d'Atenció al client s'encarrega d'informar i de coordinar els centres docents; facilita l'assistència de grups a les representacions organitzades en diferents localitats del territori espanyol.
Oferim atenció personalitzada i serveis a mida de les necessitats del grup. Els tests de qualitat ens informen del grau de satisfacció dels nostres clients, i ens permeten millorar any rere any.

Al llarg d'aquests anys hem representat les nostres obres en més de 7500 ocasions, i a las quals han assistit més de 1.875.000 alumnes, en un total de 591 localitats. La bona acollida que tenim ens ha permés convertir-nos en un referent de qualitat, dins de l'àmbit del teatre educatiu en el nostre país.

Espectacles

Mata-Hari
Vikings
Camelot
What an odissey!
Edmund, Shakespeare´s stupidest brother
Mary Magic!
Toys
Abocador / Vertedero
Ilva at the zoo
Edmund and Cleopatra
The far west
The "Oh!" zone
La muerte y la doncella
Adam's atomic shock
The hound of the baskervilles
Tales from the sea
A day on the farm
Igloo


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es