Fitxa de espectacle

Mata-Hari

Companyia: Fòrum Teatre i Educació / Forum Theatre & Education S.L.
Duració: 1h. 5 min.


Més dades

Londres, principis del segle XX. Primera Guerra Mundial.

Scotland Yard, la prestigiosa policia de Londres està consternada pel robatori, en la torre de Londres, de la joia més preada i valuosa de la Reina Victòria d'Anglaterra: la Royal Crown.

És per això pel que el govern britànic, després de moltes deliberacions, decidix contactar amb Mr. Peel, un eminent detectiu famós per resoldre casos enrevessats, i que compta amb la sagacitat del mític Sherlock Holmes.

Però Mr. Peel no ho tindrà fàcil, perquè per a aconseguir desvelar l'autor i el motiu del robatori, haurà d'enfrontar-se amb una perillosa banda de mafiosos per a la que treballa la captivadora i sensual Mata-Hari, una famosa ballarina que exercix d'espia per a les forces alemanyes.

Aconseguirà Mr. Peel tornar la Royal Crown al govern britànic i així consolidar la seua estabilitat? O, al contrari, serà Mata-Hari qui resultarà vencedora i farà realitat els seus malèvols plans?

Una història d'intriga, acció, assassinats i situacions de novel·la policíaca.


SINOPSIS

Londres, principios del siglo XX. Primera Guerra Mundial.

Scotland Yard, la prestigiosa policía de Londres está consternada por el robo, en la torre de Londres, de la joya más preciada i valiosa de la Reina Victoria de Inglaterra: la Royal Crown.

Es por eso por lo que el gobierno británico, después de muchas deliberaciones, decide contactar con Mr. Peel, un eminente detective famoso por resolver casos enrevesados, y que cuenta con la sagacidad del mítico Sherlock Holmes.

Pero Mr. Peel no lo tendrá fácil, porque para conseguir desvelar el autor y el motivo del robo, tendrá que enfrentarse con una peligrosa banda de mafiosos para la que trabaja la cautivadora y sensual Mata-Hari, una famosa bailarina que ejerce de espía para las fuerzas alemanas.

¿Conseguirá Mr. Peel devolver la Royal Crown al gobierno británico y así consolidar su estabilidad? ¿O, por el contrario, será Mata-Hari quien resultará vencedora y hará realidad sus malévolos planes?

Una historia de intriga, acción, asesinatos y situaciones de novela policíaca.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es