Fitxa de espectacle

Vikings

Companyia: Fòrum Teatre i Educació / Forum Theatre & Education S.L.
Duració: 1 h.


Més dades

L'aldea de Vinland té greus problemes: ha desaparegut la venerada i poderosa banya de l'abundància del déu Odín. En l'aldea es tem que la pèrdua del dit tòtem supose la ruïna dels seus habitants i l'origen de malalties i calamitats. Per això es decidix que Erik Raudi (el Rojo) vaja en la busca de la banya de l'abundància i restaure la pau en Vinland.

Però l'aventura a què s'enfronta Erik no serà senzilla, ja que haurà d'enfrontar-se al temut Gaulag "llengua d'escurçó", que ha robat la banya i no està disposat a tornar-ho.

Amb l'ajuda del déu Thor -I el seu martell-, el nostre amic Erik tractarà d'aconseguir l'anhelada banya i haurà d'enfrontar-se a perills imminents i consultar amb personatges tan màgics i estrafolaris com Helga, el mític Oracle Víking dels Anells.

Aconseguirà Erik "el Rojo" l'anhelada banya? O, al contrari, serà Gaulag "llengua d'escurçó" el que es quede amb el mateix?

Tot això es resoldrà en forma de comèdia, en una esvalotada aventura en què el risc i l'emoció es combinen perfectament amb el bon humor.


SINOPSIS

La aldea de Vinland tiene graves problemas: ha desaparecido el venerado y poderoso cuerno de la abundancia del dios Odín. En la aldea se teme que la pérdida de dicho tótem suponga la ruina de sus habitantes y el origen de enfermedades y calamidades. Por ello se decide que Erik Raudi (el Rojo) vaya en la búsqueda del cuerno de la abundancia y restaure la paz en Vinland.

Pero la aventura a la que se enfrenta Erik no será sencilla, puesto que tendrá que enfrentarse al tgemido Gaulag "lengua de vibora", que ha robado el cuerno y no está dispuesto a devolverlo.

Con la ayuda del dios Thor -y su martillo-, nuestro amigo Erik tratará de conseguir el ansiado cuerno y tendrá que enfrentarse a peligros inminentes y consultar con personajes tan mágicos y estrafalarios como Helga, el mítico Oráculo Vikingo de los Anillos.

¿Conseguirá Erik "el Rojo" el ansiado cuerno? ¿O, por el contrario, será Gaulag "lengua de víbora" el que se quede con el mismo?

Todo ello se resolverá en forma de comedia, en una alocada aventura en la que el riesgo y la emoción se combinan perfectamente con el buen humor.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es