Fitxa de espectacle

Camelot

Companyia: Fòrum Teatre i Educació / Forum Theatre & Education S.L.


Més dades

Estem en l'Anglaterra de l'època medieval. Una terra de gestes, cavallers, dames, dracs, bruixots i regnats de llegenda. Una època de confusió i foscor.

El famós mag Merlí comença l'educació i instrucció d'Artur, un xiquet que ha sigut criat per sir Héctor, com si fóra fill seu. El jove Artur demostra tindre moltes habilitats a l'hora de formar-se com a cavaller, i de la mà del mag Merlí aprén tot allò que de màgia este sap.

Però la seua germanastra, Morgana, gelosa perquè el mag li dóna moltes atencions al jove Artur, tracta de fer-li mal i aconseguir que participe en un torneig en l'illa d'Avalón, on està convençuda que resultarà perdedor.

El jove Artur participa en el torneig, i per pura casualitat, agafa Excalibur, la mítica espasa que roman acanada en la pedra sagrada, i la llegenda de la qual diu que aquell que aconseguisca arrancar-la serà proclamat Rei. D'esta manera, Artur es consolidarà com el futur Rei d'Anglaterra.


SINOPSIS

Estamos en la Inglaterra de la época medieval. Una tierra de gestas, caballeros, damas, dragones, brujos y reinados de leyenda. Una época de confusión y oscuridad.

El famoso mago Merlín empieza la educación e instrucción de Arturo, un niño que ha sido criado por sir Héctor, como si fuese hijo suyo. El joven Arturo demuestra tener muchas habilidades a la hora de formarse como caballero, y de la mano del mago Merlín aprende todo aquello que de magia este sabe.

Pero su hermanastra, Morgana, celosa porque el mago le da muchas atenciones al joven Arturo, trata de hacerle daño y conseguir que participe en un torneo en la isla de Avalón, donde está convencida que resultará perdedor.

El joven Arturo participa en el torneo, y por pura casualidad, coge Excalibur, la mítica espada que permanece clavada en la piedra sagrada, y cuya leyenda dice que aquel que consiga arrancarla será proclamado Rey. De esta manera, Arturo se consolidará como el futuro Rey de Inglaterra.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es