Fitxa de espectacle

Ilva at the zoo

Companyia: Fòrum Teatre i Educació / Forum Theatre & Education S.L.


Més dades

Hui és el dia en què la xicoteta Ilva, el víking, complix deu anys. Com a regal d'aniversari, sa mare, Helga, li té preparada una sorpresa: una visita al zoològic de la ciutat. A la nostra amiga Ilva la idea de poder anar de visita al zoo li pareix fantàstica, ja que és un dels seus majors desitjos.

Ilva acudirà al zoo en companyia de Max, el seu inseparable gos mascota. Ambdós coneixeran tota una sèrie d'animals que viuen en el zoo, així com els seus costums, maneres d'alimentar-se i el seu característic comportament quotidià. Veuran lleons, cocodrils, elefants i pardals de mil i un color.

El problema vindrà quan el gos de la nostra amiga Ilva, espantat pels rugits del temut lleó, isca corrent. En la busca del gos, Ilva coneixerà a Maika, la filla del propietari del zoològic, que li advertirà dels perills que amaga el zoo; i, a canvi, d'ajudar-li a buscar el gos, li demanarà ajuda per a véncer Olaf, un temut bandit que vol robar a la nit els animals del zoo.

El fet d'aconseguir trobar Max i véncer Olaf, acabarà amb una gran festa d'aniversari en què Ilva rebrà mil i un regals.


SINOPSIS

Hoy es el día en que la pequeña Ilva, la vikinga, cumple diez años. Como regalo de cumpleaños, su madre, Helga, le tiene preparada una sorpresa: una visita al zoológico de la ciudad. A nuestra amiga Ilva la idea de poder ir de visita al zoo le parece fantástica, puesto que es uno de sus mayores deseos.

Ilva acudirá al zoo en compañía de Max, su inseparable perro mascota. Ambos conocerán toda una serie de animales que viven en el zoo, así como sus costumbres, maneras de alimentarse y su característico comportamiento cotidiano. Verán leones, cocodrilos, elefantes y pájaros de mil y un color.

El problema vendrá cuando el perro de nuestra amiga Ilva, asustado por los rugidos del temido león, salga corriendo. En la búsqueda del perro, Ilva conocerá a Maika, la hija del propietario del zoológico, que le advertirá de los peligros que esconde el zoo; y, a cambio, de ayudarle a buscar al perro, le pedirá ayuda para vencer a Olaf, un temido bandido que quiere robar por la noche los animales del zoo.

El hecho de conseguir encontrar a Max y vencer a Olaf, acabará con una gran fiesta de cumpleaños en la que Ilva recibirá mil y un regalos.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es