Exilio

Imatge d'alta resolució

Exilio

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Exilio

Companyia: Teatro de los Manantiales, Companyia Hongaresa de Teatre


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • DV61 Text teatral fotocopiat
  • DT/2043 Exilio: postal informativa

Fitxa tècnica

Autor: Zarzoso, Paco
Direcció escènica: Zarzoso, Paco
Intèrpret: Atienza, Ruth, Bohigues, Joan Carles, López, Lola, Sancho, Toni
Il·luminació: Olcina, Ximo
Espai escènic: Schulz, Mariano
Espai sonor: Alarcón, Miguel
Vestuari: López, Lola
Imatge: Álvarez, Ángel
Agraiments: Botella, Martina, Cunillé, Lluïsa, Flores, Ximo, Puchades, Xavier
Música: Gil, Vicent
Producció executiva: Iglesias, Patxi


Més dades


Què passaria si s'encreuaren en el camí: Carmen, una farmacèutica que està a punt d'acabar la seua tesi doctoral sobre les llàgrimes, Beatriz, una immigrant caribenya que es veu obligada a dedicar-se a la prostitució, Ricardo, un individu que acaba de tornar a la seua ciutat, després d'haver fet la ruta del peiot a Mèxic i Alberto, un ciutadà que viu entre la casa de la seua dona i la del seu amant i a més li agradaria tindre una tercera en la platja o en muntanya?

L'encreuament del camins, són els llocs de pas d'una finca qualsevol en una gran urbs: Replanells, escales, terrats, ascensor. En estos territoris fronterers, els quatre personatges, viuen i patixen quatre modalitats d'exilis diferents. Exilis interiors i exteriors. Sempre amb la lluita entre el dins i el fora.

SINOPSIS

¿Qué pasaría si se cruzaran en el camino: Carmen, una farmacéutica que está a punto de acabar su tesis doctoral sobre las lágrimas, Beatriz, una inmigrante caribeña que se ve obligada a dedicarse a la prostitución, Ricardo, un individuo que acaba de regresar a su ciudad, después de haber hecho la ruta del peyote en Méjico y Alberto, un ciudadano que vive entre la casa de su mujer y la de su amante y además le gustaría tener una tercera en la playa o en montaña?

El cruce del caminos, son los lugares de paso de una finca cualquiera en una gran urbe: Rellanos, escaleras, azoteas, ascensor. En estos territorios fronterizos, los cuatro personajes, viven y padecen cuatro modalidades de exilios diferentes. Exilios interiores y exteriores. Siempre con la lucha entre el dentro y el fuera.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es