Les tres germanes
Les tres germanes
Les tres germanes
Les tres germanes
Les tres germanes
Les tres germanes

Fitxa de espectacle

Les tres germanes

Companyia: Companyia Teatre Micalet
Estrena: 21 de octubre de 2021 en Teatre Micalet, València


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Autor: Chéjov, Antón Pávlovich / Txèkhov, Anton P.
  Adaptació: Disla, Juli
  Direcció escènica: Peris, Joan
  Intèrpret: Agustí, Toni, Almeria, Pilar, Fuster, Héctor, Juan, Pepa, Juezas, Enric, Requena, Isabel, Romero, Laura, Sanchis, Laura, Seguí, Miguel, Tamarit, Bruno, Zavala, Guille
  Il·luminació: Carcelen, Jordi
  Espai escènic: Díaz, Eduardo, Simón, Josep
  Vestuari: Requena, Isabel
  Realització de vestuari: Peris, Pascual
  Ajudant de direcció: Linares Maqueda, José Emilio, Mallol, Pedro
  Regiduria: Mallol, Pedro


  Més dades

  Les germanes Prózorov (Olga, Maixa i Irina), viuen a una xicoteta ciutat russa de província en la qual l'únic estímul vital és la guarnició d'una brigada d'artilleria instal·lada en aquesta. En un ambient inert i apàtic, que elimina l'anhel de qualsevol vida més plena i humana, es veuen atrapades les tres germanes amb l'única esperança de fugir per a instal·lar-se a Moscou, la seua antiga i sempre recordada ciutat. Nataixa, la seua retreia i pusil·lànime cunyada, s'ensenyorirà a poc a poc de la casa familiar i les seues ocupants i acabarà per imposar-se despòticament mentre, les germanes, no s'adonen, o no volen adonar-se, que el causant real de la ruïna de les seues esperances és el seu germà, Andrei, marit d'aquesta dona.


  Las hermanas Prozorov (Olga, Masha e Irina), viven en una pequeña ciudad rusa de provincia en la que el único estímulo vital es la guarnición de una brigada de artillería instalada en la misma. En un ambiente inerte y apático, que elimina el anhelo de cualquier vida más plena y humana, se ven atrapadas las tres hermanas con la única esperanza de huir para instalarse en Moscú, su antigua y siempre recordada ciudad . Natalia, su reprochaba y pusilánime cuñada, s'ensenyorirà despacio de la casa familiar y sus ocupantes y acabará por imponerse despóticamente mientras, las hermanas, no se dan cuenta, o no quieren darse cuenta, que el causante real de la ruina de sus esperanzas es su hermano, Andrei, marido de esta mujer.

  Enlace para la visualización del espectáculo: https://vimeo.com/666717758


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  Bibliowasap: 608 29 58 85
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es