Un jardí francés

Imatge d'alta resolució


Un jardí francés

Imatge d'alta resolució


Un jardí francés

Imatge d'alta resolució


Un jardí francés

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Un jardí francés

Companyia: Companyia Teatre Micalet
Duració: 85'
Estrena: 14/01/2011, Teatre El Micalet


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • V2797 DVD Un jardi frances

Fitxa tècnica

Autor: Feydeau, Georges
Direcció: Solano, Ximo
Adaptació: Solano, Ximo
Traducció: Solano, Ximo
Intèrpret: Agustí, Toni, Escribano, Raquel, Lezcano, Iris, Linares, Jaime, Mencheta, Emilio, Ramos, Oskar
Il·luminació: Solano, Ximo
Espai escènic: Solano, Ximo
Producció: Companyia Teatre Micalet


Més dades


Un jardí francés es un espectáculo hecho a partir de textos de Georges Feydeau, el gran autor de vodevil, que como todos los grandes fue menospreciado en su tiempo y después fue fuente de inspiración no solamente para otros autores teatrales sino también para muchas películas del Hollywood de los años cuarenta y cincuenta.
Nuestro Jardí está hecho a partir sobre todo, de las piezas 'Pero no te pasees toda desnuda' y 'Ocúpate tu de Amelia'. La obra muestra a través de la farsa y el vodevil las dos caras de un mismo 'problema', antes del matrimonio i después de él.
Todo mezclado con tramas políticas que no han pasado de moda. Y todo ambientado en un jardín, lugar de espacio, relax, e incluso de venganzas siempre con mucho humor. ¡Espectáculo lleno de farsa, ritmo trepidante y mucho humor!


L'espectacle és un mix dels textos "Pero no te pasees desnuda" i "Ocúpate tu de Amèlia". Les dos obres no tenen res a veure entre si, però a l'espectacle s'han extret les trames principals per establir un paral.lelisme entre l'amor "novençà" i el que passa una vegada casats.
En "Pero no te pasees desnuda" Vemtroux és un polític casat amb Clarisse. Clarisse té la costum de passejar-se sempre en camisó, haja qui haja per casa. És per això que davant la visita d'un polític rival, el marit li prega no passejar-se tota nua com es costum en ella, doncs pot afectar a la seua carrera política. Com finalment passarà.
Etienne, Amèlia i Marcel formen un triangle amorós en "Ocúpate tu de Amèlia" en la que els enganys entre uns i altres porten a un final boig i absolutament destralejat.


Representacions

Teatre Arniches: 25/03/2011
Teatre Micalet: 14/01/2011
Gran Teatre d'Alzira: 04/03/2011


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es