Fitxa de espectacle

10 años - solos: XS

Companyia: Cienfuegos Danza
Estrena: 30/04/2008, L'altre espai


Documents per a consultar en la sala

  • 115/2 10 años - solos
  • V2182 2 dvd: Dansa València 2008 10 años - solos: Rocío Pérez, [...]

Fitxa tècnica

Coreografia: Cienfuegos, Yoshua


Més dades

Amb motiu del desé aniversari del Centre Coreogràfic de Teatres de la Generalitat Valenciana, deu coreògrafs significatius del panorama de la dansa valenciana interpreten sengles solos creats especialment per a esta ocasió.
La mirada de l'espectador viatja per un extens territori artístic que no sols travessa el nostre espai geogràfic, sinó que inclou un ampli espectre estilístic, mostra de la diversitat de la dansa contemporània valenciana.
Les diverses sensibilitats, la varietat de llenguatges, la visió polièdrica d'estos deu coreògrafs és el fil argumental de l'espectacle, una producció del Festival Dansa València. El camí de tots ells ha anat trenant-se amb el Centre Coreogràfic, que els ha ajudat durant esta dècada a través de residències de creació, projectes d'investigació o coproduccions, i també difonent obres seues en la programació del festival i de Teatres de la Generalitat.
"10 anys-solos" oferix una perspectiva original de l'escena coreogràfica valenciana.


Con motivo del décimo aniversario del Centro Coreográfico de Teatres de la Generalitat Valenciana diez coreógrafos significativos del panorama de la danza en nuestra comunidad interpretan sendos solos creados especialmente para esta ocasión.
La mirada del espectador viaja por un extenso territorio artístico que no solamente atraviesa nuestro espacio geográfico sino que abarca un amplio espectro estilístico, muestra de la diversidad de la danza contemporánea valenciana.
Las diferentes sensibilidades, la variedad de lenguajes, la visión poliédrica de estos diez coreógrafos es el hilo argumental de este espectáculo, producción del Festival Dansa València. Todos ellos han cruzado sus caminos con el Centro Coreográfico que los ha apoyado en esta década a través de sus residencias de creación, proyectos de investigación o coproducciones, y también difundiendo sus obras en la programación del festival y de Teatres de la Generalitat.
"10 años-solos" ofrece una perspectiva original de la escena coreográfica valenciana.


Representacions

L'Altre Espai: 30/04/2008
L'Altre Espai: 23/10/2008
Teatre Arniches: 16/01/2009
Teatre Serrano de Gandia: 12/03/2009


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es