Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà

Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà

Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà

Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà

Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà

Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà


Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà


Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà


Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà


Va de bo!

Imatge d´alta resolució de Jordi Plà


Fitxa de espectacle

Va de bo!

Companyia: La Dependent
Duració: 1h. 15 min.
Estrena: 5 d´Octubre 2007 al teatre Olimpia d´Oliva


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Peidró, Miquel
Direcció escènica: Cortés, Pep
Intèrpret: Blanco, Pau, Calleja, Gabriel, Carbonell, Jordi, García, Jonathan, Giménez, Xavo, Mira, Rubén
Il·luminació: Antón, Víctor
Vestuari: Reig, Joan Miquel
Disseny gràfic: Alfagràfic S.A.
Realització de vestuari: Dobblete
Ajudant de direcció: Francés, Xavi
Fotografia: Pla, Jordi
Direcció tècnica: Antón, Víctor
Gestió: Asesoría Lex, S.L.
Titellaires: Botella, Raul
Vídeo: Coutard Audiovisuals
Material tècnic: Espinós, Miriam
Realitació d´escenaris: García, Ferran
Producció executiva: Rozalén, Joanfra
Imatge gràfica: Sellés, Pep
Música: Vivó, Panchi


Més dades


No som el que volem, sinó el que ens toca ser. No triem pare, no triem mare, no triem on volem nàixer, ni en quin temps, i una cosa tan insignificant com una x de més o de menys determina si anem a ser homes o dones. Però al llarg de la nostra vida apareix un seguit de circumstàncies que a poc a poc van configurant la nostra identitat. I és que trobem amb altres persones afinitats o discordances que fan que ens integrem o ens distanciem de determinades tribus o grups.

Qui som?, d'On venim?, On anem?, quin lloc és el nostre? Què collons fem ací? Som parts d'un caleidoscopi gegantesc que alguna llei fa girar segons el caprici de la seua voluntat formant un conjunt. colorista al menys. Ésser individuals que creiem que ho som tot i en canvi, la veritat és que no som res sense la pluralitat dels demés.
Tenint present esta realitat en l'horitzó i amb molt bon humor (seguint l'estel dels tres espectacles anteriors), els xics de La Dependent van a transformar-se davant dels nostres ulls, en una espècie d'esbojarrats i moderns doctors Jeckyll y Mister Hyde, convidant-nos a reflexionar i a riure'ns de nosaltres mateix. Identitats confoses, canvis d'identitat, pèrdues d'identitat, identitats que s'anul·len, crisi d'identitat...
Una sèrie d'aspectes individuals i col·lectius sobre els que si hi ha algú que sap molt som precisament nosaltres, els valencians.

VA DE BO ens presenta a sis intèrprets que partint del principi busquen les seues identitats polítiques, econòmiques, sexuals, seguint el to crític i humorístic dels espectacles anteriors Teloneries, Ra-ta-ta-tà i H2O.

SINOPSIS
No somos lo que queremos, sino la que nos toca ser. No elegimos padre, no elegimos madre, no elegimos donde queremos nacer, ni en cuál tiempo, y una cosa tan insignificante como una x de más o de menos determina si vamos a ser hombres o mujeres. Pero a lo largo de nuestra vida aparece un seguido de circunstancias que poco a poco van configurando nuestra identidad. Y es que encontramos con otras personas afinidades o discordancias que hacen que nos integramos o nos distanciamos de determinadas tribus o grupos.

¿Quien somos?, ¿de Donde venimos?, ¿Donde vamos?, ¿cuál lugar es nuestro? ¿Qué cojones hacemos aquí? Somos partes de un caleidoscopio gigantesco que alguna ley hace girar según el encaprichamiento de su voluntad formando un conjunto. colorista al menos. Ser individuales que creemos que lo somos todo y en cambio, la verdad es que no somos nada sin la pluralidad de los demás.
Teniendo presente esta realidad en el horizonte y con muy buen humor (siguiendo la estrella de los tres espectáculos anteriores), los chicos de La Dependiente van a transformarse delante de nuestros ojos, en una especie de alocados y modernos doctores Jeckyll y Míster Hyde, invitándonos a reflexionar y a reírnos de nosotros mismo. Identidades confundidas, cambios de identidad, pérdidas de identidad, identidades que se anulan, crisis de identidad...
Una serie de aspectos individuales y colectivos sobre los que si hay alguien que sabe mucho somos precisamente nosotros, los valencianos.

VA DE BO nos presenta a seis intérpretes que partiendo del principio buscan sus identidades políticas, económicas, sexuales, siguiendo el tono crítico y humorístico de los espectáculos anteriores Teloneries, Ra-ta-ta-tà y H2O.


Representacions

Teatre Arniches: 29/02/2008
Teatre Olimpia d'Oliva: 05/10/2007
Centre cultural Papa Calixte III: 28/09/2007
Teatre Principal d'Alcoi: 07/10/2007
Teatro Principal de Betxí: 04/11/2007
Teatre L'Agrícola d'Alboraia: 18/04/2008
Teatre Auditori Municipal de Xirivella: 23/05/2008
TEM Teatre El Musical: 04/02/2009
Centre Cultural de Picanya: 24/04/2009
Auditori Municipal de L'Eliana: 16/05/2009
Gran Teatre d'Elx: 09/05/2009
Casa de Cultura de Picassent: 11/12/2009


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es