Fitxa de espectacle

Món Otonia

Companyia: Maduixa Teatre
Duració: 1 h.


Fitxa tècnica

Direcció escènica: Marco, Pere
Intèrpret: Calderón, Anabel, Hervàs, Carmen, Llopis, Hugo, Redondo, MªCarmen, Santacreu, Joan


Més dades


Món Otonia és un lloc gris i trist, dominat per una malvada reina, igualment grisa i trista. Però el l'extrem oposat, existeix un altre món, alegre i divertit on viuen dos xiquets que fan tot el que volen: juguen, canten, ballen, inventen històries...són lliures.
EL conflicte naix quan una habitant de Món Otonia aplega al circ, coneix els dos xiquets i descobreix que hi ha una altra manera de viure en la qual no hi ha que abeir ordres absurdes constantment ni tindre por a divertir-se o llegir un llibre, activitats prohibides per la reina.
Tota l'acció trancorre a la pista d'un circ, on viuen els dos xiquets. Una escenografia senzilla i una il·luminació molt cuidada ajuden a recrear un espai fantàstic per als ulls dels més menuts. La història també conté música i cançons amb les quals es volen remarcar els valors que transmet Món Otonia: l'amistat, la importància de llegir i divertir-se, la llibertat i la creativitat.


¿Imagináis un mundo donde los libros, las canciones, los juegos...estuvieran prohibidos? Eso mismo es lo que pasa en Otonia, donde la reina Otona y sus computadoras controlan todos los habitantes. Nada escapa a los ojos de la malvada reina... Nada, excepto un lugos mágico fuera de sus dominios. Y canciones, juegos y amigos seras por siempre feliz.


Representacions

Centre Cultural Enric Valor Benifaió: 23/10/2005
Auditori Molí de la Vila de Quart de Poblet: 01/10/2006
Centre Cultural El Molí de Benetússer: 03/12/2006
Sala l'Horta: 12/02/2005


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es