Fitxa de companyia

Maduixa Teatre

Direcció: Av. d'Espanya n. 4
Població: Sueca
C.P.: 46410
Telèfon: 636 503 928 / 96 203 88 22
E-Mail: info@maduixacreacions.com/maduixacreacions@gmail.com
Web: http://www.maduixacreacions.com


Fitxa tècnica

Direcció: Santacreu, Joan


Detalls


Maduixa Creacions Teatrals va nàixer a Sueca l'any 2004. La seua dedicació ha estat fins ara a la producció d'espectacles de diverses disciplines: teatre, televisió i curtmetratges.

Pel que fa al camp televisiu hem creat Càmera Negra, un programa destinat exclusivament a la Dansa i les Arts Escèniques. Un espai dinàmic, atractiu i modern que pretén difondre el teatre valencià i qualsevol coneixement relacionat amb aquest art.
En l'àmbit cinematogràfic hem produït diversos curtmetratges.
Maduixa Creacions Teatrals ha treballat en el rodatge del curt de format professional La-mal tratada- historia de María, conjuntament amb la productora Lalomita Films.

El món del teate, el nostre primer muntatge infantil com a Maduixa Creacions Teatrals va ser Món Otonia, un espectacle de gran format concebut per a un públic infantil i familiar.
Enfocada cap a un públic juvenil, Maniàtics és un encàrrec de Maduixa Produccions a Jerónimo Cornelles per a tractar el tema de l'adolescència. Aquest espectacle ha sigut vist per més de 45.000 espectadors.
Carambola, espectacle de carrer itinerant que utilitza la música i les formes visuals.
Megànimals un espectacle de carrer recomanat per a públic familiar que es representa en dues versions: Megànimals itinerant, passa carrer amb accions per a interactuar amb el públic i Megànimals Musical, a l'escenari, amb cançons i balls.
Ras!, espectacle de caràcter interdisciplinari que conjuga teatre, dansa i arts plàstiques on les noves tecnologies donen un joc escènic estimulant i màgic per als més menuts. L'espectacle ¡'Ras! ha rebut cinc Premis Abril 2010 i el Premio Especial del Jurado en FETEN 2010.
'Dot' un espectacle que combina la música, la dansa i les noves tecnologíes, ha sigut exhibit dintre del Festival FETEN de Gijón, i guardonat amb el Premio al Mejor Espectáculo de la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas (FETEN) 2014.


Maduixa Teatre nace en el año 2004 con la vocación de hacer llegar el teatro a un público amplio y plural.
Cos sus trabajos se pretende investigar nuevos lenguajes y descubrir nuevas formas de contar historias, que
conecten con el universo infantil y que, de manera lúdica, aproxime a los más pequeños al mundo del teatro.
La excelente acogida de sus montajes, ha llevado a Maduixa a importantes ferias y festivales nacionales.

El espectáculo 'Ras! ha recibido cinco Premis Abril 2010, y el Premio Especial del Jurado en FETEN 2010.
'Dot' espectáculo que combina la música, la danza y las nuevas tecnologias, ha sido exhibido en el Festival FETEN de Gijón, y galardonado con el Premio al Mejor Espectáculo de la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas (FETEN) 2014.

Espectacles

Maniàtics
Món Otonia
Consonant
Megànimals
Carambola
Ras!
Tam Tam
Pop's Corn
Dot
Mulïer
Migrare


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es