Fitxa de companyia

Centro de las artes escénicas - Sevilla


Detalls

La primera col·laboració entre Alejandro Rojas-Marcos i Isabel Vázquez va ser en la peça No place like home, una reflexió sobre la recerca constant de la felicitat.
Després d'aquella agradable experiència entre dansa i música en directe, els dos intèrprets sevillans es van tornar a unir, ara juntament amb Juan Luis Matilla a fi de mamprendre un projecte sobre les peces per a piano preparat de John Cage. Aquell projecte va rebre una subvenció de l'Empresa Pública de Gestió de Programes Culturals de la Junta d'Andalusia com a treball experimental.
Després d'uns quants mesos de dedicació decidixen que el prestigiós coreògraf i director català Jordi Cortés siga el director de l'obra. D'esta col·laboració ha sorgit l'espectacle Yo cocino y él friega los platos, segona producció del Centre d'Arts Escèniques de Sevilla.La primera colaboración entre Alejandro Rojas-Marcos e Isabel Vázquez fue en la pieza "No place like home", una reflexión sobre la constante búsqueda de la felicidad.
Después de esta agradable experiencia entre danza y música en directo, estos dos intérpretes sevillanos se volvieron a unir, esta vez junto a Juan Luis Matilla para poner en marcha un proyecto sobre las piezas para piano preparado de John Cage. Dicho proyecto recibió una subvención de la Empresa Pública de Gestión de Programas Culturales de La junta de Andalucía como trabajo experimental.
Después de unos meses de trabajo deciden contar para la dirección del mismo, con el prestigioso coreógrafo y director catalán Jordi Cortés. De esta colaboración ha surgido el espectáculo "Yo cocino y él friega los platos", segunda producción del Centro de Artes Escénicas de Sevilla.

Espectacles

Yo cocino y él friega los platos


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es