Fitxa de companyia

Raravis

Direcció: Sant Isidre, 140
Població: L'estruch de Sabadell
Telèfon: 937230505//630 036 321
E-Mail: oficina@raravisdanza.com//webraravis@jazzfree.com
Web: http://www.raravisdanza.com


Fitxa tècnica

Direcció: Corchero, Andrés; Muñoz, Rosa


Detalls


Definits en més d'una ocasió com creadors profundament personals i amb un llenguatge clarament poètic i innovador tant en els treballs conjunts com per separat, Andrés Corchero i Rosa Muñoz van iniciar un camí en comú el 1991, col·laborant mútuament en els respectius projectes en solitari.
L'any 1993 decideixen formar companyia. De llavors ençà, han creat molts espectacles i han continuat investigant junts i per separat, col·laborant amb artistes de disciplines diverses, i s'han anat reafirmant en un llenguatge personal caracteritzat per la senzillesa, l'absurd, un delicat tractament del tempo i una sensibilitat fora d'artificis, d'espectacularitats i de modes.
Des del 2001, són companyia de dansa resident a l'Estruch de Sabadell on desenvolupen una tasca de formació i difussió de la dansa.

Els últims espectacles realitzats son:
"Encarnació i el silenci", "Romance nº 4" , "Coplas del blanco Miguel" i "El Bufó Sota la Tempesta".
El 2003, Rosa Muñoz va col·laborar amb el coreògraf Carmelo Salazar en el projecte "El salón dorado".
Andrés Corchero ha col·laborat en la direcció i com a ballarí de l'espectacle "An(el silenci)" amb la companyia de dansa Malpelo.
El mateix any, Andrés Corchero va ser guardonat amb el Premi Nacional de Dansa atorgat per la Generalitat de Catalunya.
La creació de "Katiuskas" un espectacle amb música de Joan Saura, veu d'Anna Subirana , pintures de Mireia Zantop. Coreografia i dansa de Rosa Muñoz i posada en escena a càrrec d'Andrés Corchero. Estrenat al Museu d'Art de Sabadell el 4 de maig 2005 amb la col·laboració amb el Museu d'Art de Sabadell.
La creació d'"Invocacions" . La conjunció de tres artistes; la veu de Miguel Poveda, conduïda pel subtil piano d´Agustí Fernández i la dansa d´ Andrés Corchero, dóna com a resultat un concert singular marcat per l´austeritat i la intimitat. Estrena al Teatre lluire 2 de juny de 2005
Actualment la companyia té en cartell els espec6tacles "...de terrissa", "El Bufó Sota la tempestá", "Katiuskas" i "Sosa"

Companyia subvencionada per l'INAEM, Generalitat de Catalunya i ICUB, Pla de Residències de Creadors de la Generalitat de Catalunya.
Companyia resident a l'Estruch de Sabadell. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell.

Espectacles

Sospirs en la boira
Efebo o así que pasen los años
De lirios y otras flores
... De terrissa
Sosa
El baile de San Vito
Camino- Michi


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es