Fitxa de espectacle

Mur

Companyia: Thomas Noone Dance


Fitxa tècnica

Intérprete: Andersson, Adel, Cáceres, Anna, Horneman, Horne, Martínez, Núria, Noone, Thomas, Ros, Jordi, Sánchez, Anna
Espacio escénico: Jiménez, David
Música: Navarrete, Pedro


Més dades


L'austeritat és el més remarcable de l'escriptura de Beckett. Crega un espai tangible i, al mateix temps, emotiu, utilitzant frases incompletes i descripcions ambigües.
Este és l'objectiu de MUR.
Dividint l'espai amb una simple barrera, delimitant i dirigint el ballarí/a, el moviment més simple provoca una resposta emotiva.
Començant amb el mur en la part davantera de l'escenari, limitant les possibilitats de moviment i creant una anticipació del que pot passar, l'espai s'obri lentament. La dansa ho invadix i les possibilitats es multipliquen. La dansa presa les seues pròpies decisions i establix els seus límits. Pot ser que el mur no siga tan sols físic.

Açò és el que es pot trobar en el meu treball, relacions de les parts amb el tot. Potser tots compartixen les mateixes inquietuds. Segur. Però no crec que siga de la mateixa manera. Em provoca tant d'estrés que imagine que té una base psicològica. Ha de ser quelcom necessari para al meu. Però, clar, és una gran idea. Té relació amb la vida de cada un i és un problema d'allò més interessant. En pintura, la preocupació per l'espai pot ser primària...la divisió de l'espai i les càrregues que este... la naturalesa canviant de qualsevol cosa... com diversa tot quan es convertix en un tot o quan es convertix en una part.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es