Fitxa de espectacle

Al pie de la letra

Companyia: Cambaleo Teatro
Duració: 70'


Fitxa tècnica

Autor: Sarrió, Carlos
Dirección: Sarrió, Carlos
Intérprete: Crespo, Begoña, Jiménez, Arsenio, Sarrió, Antonio, Sarrió, Carlos
Iluminación: Sarrió, Carlos
Diseño gráfico: Ruiz, David
Fotografía: Ruiz, David
Audiovisual: Ruiz, David


Més dades


Reivindica la passió per governar la nostra vida i reclama el nostre sentit de la responsabilitat, l'habilitat de fer quelcom amb la vida, d'amar la vida. Des d'una perspectiva molt quotidiana, és un al·legat contra el fonamentalisme capitalista, en contra d'eixa moral de què en una hecatombe veuen una oportunitat de negoci. "Al pié de la letra" explora la possibilitat d'una altra intuïció sobre la mort i qüestiona si un altre món és possible per mitjà d'un llenguatge directe i profund.
Cambaleo Teatro amb "Al pié de la letra" es referma encara més en el camí d'intuir què som, no des d'un punt de vista simplista, sinó assumint les nostres contradiccions i sobretot comptant amb l'aporte de la ciència en detriment de les creences. Hui no es pot establir una hipòtesi filosòfica, ètica o estètica sense tindre en compte els descobriments científics. Cal deslligar-se del mal cridat "sentit comú" i començar a pensar d'una altra manera."Al pie de la letra" reivindica la pasión por gobernar nuestra vida y reclama nuestro sentido de la responsabilidad, la habilidad de hacer algo con la vida, de amar la vida. Desde una perspectiva muy cotidiana, es un alegato contra el fundamentalismo capitalista, en contra de esa moral de los que en una hecatombe ven una oportunidad de negocio. "Al pie de la letra" explora la posibilidad de otra intuición sobre la muerte y cuestiona si otro mundo es posible mediante un lenguaje directo y profundo.
Cambaleo Teatro con "Al pie de la letra" se afianza aún más en el camino de intuir qué somos, no desde un punto de vista simplista, sino asumiendo nuestras contradicciones y sobre todo contando con el aporte de la ciencia en detrimento de las creencias. Hoy no se puede establecer una hipótesis filosófica, ética o estética sin tener en cuenta los descubrimientos científicos. Hay que desligarse del mal llamado "sentido común" y empezar a pensar de otra manera.


Representacions

Teatre Arniches: 12/11/2006


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es