Fitxa de companyia

Cambaleo Teatro

Direcció: Avda. Loyola, Nº 8 (Apartado de correos 280)
Població: Aranjuez
C.P.: 28300
Telèfon: 918 92 17 93
Fax: 918 92 18 77
E-Mail: cambaleo@cambaleo.com
Web: http://www.cambaleo.com


Fitxa tècnica

Dirección: Sarrió, Antonio


Detalls


Cambaleo Teatre porta més de 25 anys en actiu, refermant les seues línies de treball en diversos àmbits: teatre per a adults; teatre per a xiquets, teatre de carrer, espectacles especials, performances, pedagogia teatral, a més de gestionar i programar la Sala Alternativa La Nau de Cambaleo. Al llarg d'este temps, han desenvolupat amb els seus múltiples muntatges una aposta teatral basada en la continuïtat de l'equip de treball, i en la busca d'un llenguatge teatral propi, reflexionant sempre sobre el món que els rodeja.


Cambaleo Teatro lleva más de 25 años en activo, afianzando sus líneas de trabajo en varios ámbitos: teatro para adultos; teatro para niños, teatro de calle, espectáculos especiales, performances, pedagogía teatral, además de gestionar y programar la Sala Alternativa La Nave de Cambaleo.
A lo largo de este tiempo, han desarrollado con sus múltiples montajes una apuesta teatral basada en la continuidad del equipo de trabajo, y en la búsqueda de un lenguaje teatral propio, reflexionando siempre sobre el mundo que les rodea.

Espectacles

Amigos Inseparables
Al pie de la letra
Salvador
Entre los paisajes (proyecto Van Gogh 20 años después)
La rayuela


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es