Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució

Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució

Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució

Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució


Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució


Efecto mariposa

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Efecto mariposa

Companyia: Blanca Arrieta
Estrena: 28 de gener de 2006 a La Fundición de Bilbao


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Coreografía: Arrieta, Blanca
Dirección coreográfica: Arrieta, Blanca
Bailarín/a: Arrieta, Blanca
Iluminación: Grijalba, Oscar
Espacio escénico: Grijalba, Oscar
Música: Metrónomo


Més dades


El nostre complex i extremament sensible sistema emocional no se cenyix a un orde. El desig, l'amor i els sentiments enfrontats alteren les emocions constantment. El cos és un sistema inestable i impredicible, ple de vida i amenaçat constantment pel caos. És per això que intentem inútilment trobar un equilibri, un orde social ple de normes de comportament que ens han ensenyat malament, molt malament, el que necessitem com a individus i que ens ha allunyat a poc a poc del que som.
Busquem una forma de treball definida i clara a l'hora de fer i contar les coses. Aconseguir expressar i provocar emocions sense la paraula i sense recursos teatrals, només amb la presència física, el moviment i l'ús del cos com a instrument i imatge exposada que ha de ser observada. Sens dubte, l'interés se centra en la complexa estructura física del cos, en el seu funcionament i en com es pot aprofitar al màxim.


Nuestro complejo y extremadamente sensible sistema emocional no atiende a un orden. El deseo, el amor y los sentimientos encontrados alteran las emociones constantemente, el cuerpo es un sistema inestable e impredecible, lleno de vida y amenazado constantemente por el caos. De ahí nuestro vano intento en encontrar un equilibrio, un orden social lleno de normas de comportamiento que nos han enseñado mal, muy mal, lo que necesitamos como individuos, alejándonos poco a poco de lo que somos.
Buscamos una forma de trabajo de? nida y clara a la hora de hacer y contar las cosas.
Conseguir expresar y provocar emociones sin la palabra y sin recursos teatrales, sólo con la presencia física, el movimiento y el uso del cuerpo como instrumento e imagen expuesta que ha de ser observada. De forma indudable, el interés se centra en la compleja estructura física del cuerpo, su funcionamiento y cómo
aprovecharlo al máximo.


Representacions

L'Altre Espai: 06/05/2006


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es