Fitxa de companyia

Blanca Arrieta

Població: Bilbao


Detalls


Blanca Arrieta estrena en 1999 el seu primer treball coreográfic Y fui feliz 14 días... pero no seguidos i un any més tard el solo Vértigo. Al juliol del 2002 estrena la seua primera pega Marga Zero. En 2003 codirigeix l'espectacle Mutis de Matxalen Bilbao, treballa com a assessora deis participants en la VI Muestra de Coreógrafos Vascos i presenta Zero en diversos festivals i trobades.

Com a ballarina ha treballat amb Josu Mújica, Mar Gómez, Toni Mira, Damián Muñoz, per a Imlata Danse Company (Londres), amb Momentary Fussion (Londres), i per a Danse Theatre of Ireland (Dublín). Com a docent es invitada regularment en jornades de dansa, cursos, companyies i festivals a Bilbao, Vitoria, Londres, Dublín i San Francisco.

Com a coreògrafa, Blanca Arrieta ha estrenat cinc treballs coreogràfics: Vértigo, Zero, 3600, Memoria i Efecto mariposa. Treballs presentats en festivals com ara la 34 edició del Festival d'Arts Escèniques de Sitges, el Festival de Dansa de Sintra Quatre Estacions de Portugal, primera edició de +25 Arte Nagusia de Bilbao, Cicle Endansa del teatre L'Espai de Barcelona, festival Alternativa 2004 de Santiago de Compostela, Museo Artium de Vitòria, Festival Dansa València, Festival Mayo en Danza 2004 de Vitòria, Fira de Teatre de Sant Sebastià, Festival Vitòria Territori Visual VTV, Festival Pe de Pedra de Santiago de Compostela, a la Fira de Teatre de Sant Sebastià, Festival Ciudades que Danzan i Festival Gijón Danza, entre d'altres.

Espectacles

3600
Efecto mariposa
Memoria


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es