Fitxa de companyia

La Coja Dansa

Direcció: Leonor Jovani, 12 b
Població: València
C.P.: 46020
Telèfon: 669514173; 607768252
E-Mail: santi.lacojadanza@gmail.com
Web: http://lacojadanza.com


Documents per a consultar en la sala

  • V796 1 DVD: La Coja Dansa

Fitxa tècnica

Dirección: Clavel, Tatiana; Fuente, Santi De la


Detalls


La Coja Dansa naix a la Facultat de les Arts d'Altea l'any 2000 i es professionalitza el 2004 amb les peces Fracaso nº 6 (Teatro de los Manantiales de València) i J'aime beaucoup le fromage (Centre Cívic Barceloneta de Barcelona). Instal·lats a València, presenten Nada que ver el 2005, Mucho que perder el 2006 (seleccionats per al Circuit 2007 de la Xarxa de Sales Alternatives amb gira per Madrid, Sevilla i Palma de Mallorca) i Todo por hacer el 2007.
Han sigut seleccionats en certàmens com el Masdanza (Canàries), el Burgos-New York, el Dansalt (Salt) o el Certamen Coreogràfic de Sevilla, però no n'han guanyat cap; i han participat en festivals com ara L'Obert Dansa (València), el Festival del Cos d'Alzira, la Mostra de Peces Curtes, la Marató de l'Espectacle i el Festival Visual i Sonor de Barcelona, el Festival Dansa a Elx, el Tensdansa de Terrassa o el Dansa València.
Outlandish per obligació, no per vocació, i interessats per la recerca de noves dramatúrgies per a la dansa i per l'ús de l'audiovisual com a element coreogràfic, els de La Coja volen continuar el seu camí per terres pantanoses i per carreteres secundàries.

"Premis Abril 2010"
Mejor espectáculo de danza: Fracaso nº9: Sed (buenos)
Mejor bailarín de reparto: Santiago de la Fuente por La Sed
Mejor bailarina de reparto: Juana Varela por La SedLa Coja Dansa nace en la Facultad de las Artes de Altea en 2000 y se profesionaliza en 2004 con las piezas Fracaso nº6 (Teatro de los Manantiales, Valencia) y J'aime beaucoup le fromage (Centre Cívic Barceloneta, Barcelona). Instalados en Valencia, presentan Nada que Ver en 2005, Mucho que Perder en 2006 (seleccionados para el Circuito '07 de la Red de Salas Alternativas con gira por Madrid, Sevilla y Palma de Mallorca) y Todo por Hacer en 2007.
Han sido seleccionados en certámenes como el Masdanza (Canarias), el Burgos-New York, el Dansalt (Salt, Girona) o el Certamen Coreográfico de Sevilla pero no han ganado ninguno, y han estado presentes en festivales como L'Obert Dansa (València), el festival del Cos d'Alzira, la Mostra de Peces Curtes, la Marató de l'Espectacle y el Festival Visual i Sonor de Barcelona, el Festival Dansa a Elx (Alacant), el Tensdansa de Terrassa o el Dansa València.
Outlandish por obligación, que no por vocación, e interesados por la búsqueda de nuevas dramaturgias para la danza y en el uso del audiovisual como elemento coreográfico, los de La Coja pretenden continuar su andadura por terrenos pantanosos y por carreteras secundarias.

"Premis Abril 2010"
Mejor espectáculo de danza: Fracaso nº9: Sed (buenos)
Mejor bailarín de reparto: Santiago de la Fuente por La Sed
Mejor bailarina de reparto: Juana Varela por La Sed

Espectacles

No falta ninguno
Nada que ver
Todo por hacer
Mucho que perder
Fracaso n. 9
Compañía Reducida
Compañía
Accidia
Balles?
Retrats habitats
Prólogo del Temblor
Compañía es un solo
Fracaso nº 6. y ¿quién pilota las nubes?
El fracaso de los soñadores
Circundances: Tome asiento
Amagatall
Esvaït
Deslocalizados
Serotonina
Medul·la
La muerte del perro
El cuento de Persépolis
LlocJocXoc


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es