Fitxa de espectacle

El dragón, la princesa y todos los demás

Companyia: Achiperre Teatro


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Pérez Fernández, Daniel
Intèrpret: Castro, Cándido de, Funcia, Jorge, Pérez, Fernando, Roncero, Ana, Sánchez, Maria del Carmen
Il·luminació: Vergara, Toni
Espai escènic: Archiperre Coop. Teatro
Vestuari: Archiperre Coop. Teatro
Producció: Archiperre Coop. Teatro
Versió: Archiperre Coop. Teatro
So: Vergara, Toni


Més dades


Una autora-directora de teatre ha escrit una obra de teatre per a xiquets en la qual ha dipositat totes les seues vanitoses il·lusions. En arribar a l'escenari, es troba que els actor no hi son, i no té altre remei que recórrer a un grup de tramoistes que treballen col·locant i arreglant decorats. Els proposa de representar la seua «meravellosa obra» encara que hagen d'improvisar un poc.
Els tramoistes accepten, però enduts per un esperit de joc i decidits a passar-s'ho be, en això de representar, capgiren tot el que ¡'autora hi havia escrit i que, no cal dir, es tractava d'un «conté típic» en què un fantasma vol esporuguir una princesa i amb l'ajuda d'un llop endur-se-la a la cova del drac perquè aquest la devore.
Naturalment succeeixen alguns canvis en aquesta típica historia, tant es així que el final es bastant atípic i que del plantejament d'un conté de bons i de dolents es fa veure al públic infantil les possibilitats de recreació de les histories i dels personatges de sempre, tot comptant amb els imprevistos que, en alguns casos, son la base de la tensió creadora.


Representacions

Teatre Arniches: 15/05/1994


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es