Fitxa de espectacle

Quartetto da cinque

Companyia: Dagoll Dagom


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Direcció escènica: Bozzo, Joan Lluís
Il·luminació: Morros, Ignasi
Espai escènic: Amenós, Marsa, Amenós, Montse, Prunés, Isidre
Fotografia: Aymerich, Pilar
Realització de il·luminació: Coromines, Dani
Piano: Frauca, Ferran
Veu: Fusalba, Jordi, Soriano, Isabel, Torre, Teresa De La


Més dades


La idea original del "Quartetto da cinque" és buscar els punts de contacte de la música clàssica i el teatre i complementar la interpretació musical amb la teatral; fer que la música, a més d'entrar per les orelles, entri pels ulls, intentant trobar la manera de visualitzar unes partitures sense deteriorar la musicalitat.
Per tal d'arribar d'una forma més directa al públic, s'han traduït els textos a la nostra llengua, ja que pensem que la comprensió del text ajuda a gaudir més de la música. Únicament els fragments de "L'elissir s'amore" s'han mantingut en l'italià original, ja que resulta molt fàcil d'entendre i ens ha fet gràcia mantenir la llengua del "bel canto".
"Quartetto da cinque" representa, doncs, una passa més, en la recerca dels camins que uneixen música, teatre i coreografia i que des de sempre han estat els principals punts d'interés de la companyia Dagoll Dagom. És per això que hem recolzat aquesta iniciativa amb el mateix entusiasme que qualsevol dels nostres espectacles.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es