Fitxa de espectacle

Brahms

Companyia: Magnet i Burch


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Coreografia: Magnet i Burch, Cristina
Direcció coreogràfica: Magnet i Burch, Cristina
Ballarí/na: Alsina, Mónica, Boada, Martí, Brossa, Sílvia, Leiva, Diego, Tarruella, Cristina, Tejada, Domingo, Vilella, Susana
Il·luminació: Simarro, Constancio
Vestuari: Magnet i Burch, Cristina
Realització de vestuari: Delcán, Julia
Fotografia: Carrera, Jordi, Nandi, Toni, Noguer, Roser, Rundell, Michael
Producció: Centre Dramàtic d'Osona, Generalitat de Catalunya
Música: Brahms, Johannes
Creació: Magnet i Burch, Cristina
Dramatúrgia: Molina, Óscar


Més dades

L'espectacle "Brahms" expressa la necessitat de fer realitat artísticament el que suggereix la música de Brahms, i en aquest sentit la qüestió no es tan trobar una música per ser ballada sinó al contrari, d'expressar l'emotivitat de la música a través de la Dansa. Brahms pertany a una època en que el romanticisme està a punt de deixar pas a formes mes clàssiques i mes intimistes. La seva temàtica musical es mes melangiosa i personal que no pas grandiosa i arrauxada pròpia del pur romanticisme. Malgrat això que hem dit abans, I ' exaltació romàntica està encara molt present en Brahms. En Brahms -en el sentiment romàntic- allò que es bell no existeix, sinó es com un absolut, i per tant impossible d'aconseguir. La infelicitat es l'estat d'ànim normal, la felicita! un desig impossible. Si l'home arribes a la plenitud de la felicitat l'art no podria existir i si l'artista desapareix, també en certa manera l'home moriria.
L'espectacle té dues parts. La primera part consta de tres coreografies lligades les unes amb les altres per una acció teatral que realitza un personatge que es com una mena d'acompanyant que ajuda ais ballarins amb la seva presencia discreta. La segona part ja té unes característiques més marcadament teatrals, aquí la coreògrafa es proposa crear una atmosfera melangiosa, apassionada i també barroca.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es