Fitxa de espectacle

Trànsit, el viatge de Juanillo Cabeza

Companyia: El Pont Flotant
Estrena: 15 septiembre 2004, a la XV Mostra Internacional de MIM de Sueca


Documents per a consultar en la sala

  • DT/370 Programa de lujo de Tránsit, el viatge de Juanillo Cabeza. [...]
  • DT/1609 Programación Sala los Manantiales: Tránsit, el viatge de [...]
  • V1790 1 DVD: 'Tránsit, el viatge de Juanillo Cabeza'. Promo.
  • C04/30 Tránsit, el viatge de Juanillo Cabeza. Buen estado. Color. 60 x [...]
  • DV367 Trànsit, el viatge de Juanillo Cabeza

Fitxa tècnica

Autor: Muñoz, Jesús, Pons, Pau
Direcció escènica: Pons, Pau
Intèrpret: Cantó, Àlex, Collado, Joan, Martínez, Paco, Muñoz, Jesús
Il·luminació: Cantó, Àlex
Espai escènic: Collado, Joan
Vestuari: Collado, Joan
Veu en off: Moreno, Xavi


Més dades


Juanillo naix ara mateix, ací mateix, dins d'este cub, on aprendrà a caure i a alçar-se, a caminar el seu particular viatge, a estar d'acord amb el món que li ha tocat viure.
Tres són els presentadors d'esta història, els artífexs que conten, creen, inventen la realitat de Juanillo, l'única realitat que ell coneixerà.
Però... I si eixira del cub? No. No es pot. Juanillo ha de continuar el seu camí, recte, sempre cap a avant. Perquè és un personatge i... ja se sap. L'espectacle ha de continuar!

"Trànsit" és el resultat d'un treball de creació collectiva on es qüestiona l'educació, la realitat i, en definitiva, el món en què vivim. Les continues transformacions en escena dels actors, el ball, la utilització de titelles, la creació de diferents espais amb el cos i la veu i la illusió de les ombres, mostren el gran artifici que és el teatre i conformen una còmica metàfora plena d'ironia que deixa a l'espectador amb un cert gust agredolç.

Juanillo nace ahora mismo, aquí mismo, dentro de este cubo, donde aprenderà a caer y levantarse, a caminar su particular viaje, a estar de acuerdo con el mundo que le ha tocado vivir.
Tres són los espectadores de esta historia, los artífices cuentan, crean, inventan la realidad de Juanillo, la única realidad que el conocerá.
Però. I si eixira del cub? No. No se puede. Juanillo ha de continuar su camino, recto, siempre hacia delante. Porque es un personaje i. Ya se sabe, ¡El espectáculo ha de continuar!

"Trànsit" es el resultado de un trabajo de creación colectiva donde se cuestiona la educación, la realidad y, en definitiva, el mundo en que vivimos. Las continuas transformaciones en escena de los actores, el baile, la utilización de títeres, la creación de diferentes espacios con el cuerpo y la voz y la ilusión de las sombras, muestran el gran artificio que es el teatro y conforman una cómica metáfora llena de ironia que deja al espectador con un cierto regusto agridulce.


Representacions

Teatro de los Manantiales: 15/09/2004
Centre Cultural Bernat i Baldoví: 15/09/2004
Teatro de los Manantiales: 17/11/2004


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es