Un teatro de bolsillo / Un teatre de butxaca

Un teatro de bolsillo

Un teatro de bolsillo / Un teatre de butxaca

Un teatro de bolsillo


Fitxa de espectacle

Un teatro de bolsillo / Un teatre de butxaca

Companyia: Teatre de l'Home Dibuixat / Tian-Gombau-L'Home Dibuixat


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Pons Forés, Carles
Adaptació: El teatre de l'home dibuixat
Intèrpret: Gombau Drago, Tian
Espai escènic: El Taller d'Encarnita, Torrent, Raül, Vivó, Panchi
Vestuari: Varela, Marian
Titelles: Jankovich, Mima
Màscares: Conesa, Jordi, Puig, Pau
Distribució: Martínez, José María
Música: Vivó, Panchi


Més dades


Moc es un juglar que viaja por pueblos y ciudades contando historias. Un buen día decide explicar al público la mayor de sus pasiones: el teatro. Representará las escenas mas significativas de cada época, desde sus orígenes rituales hasta nuestros días. La Grecia Clásica, la Edad Media, el Renacimiento, el Romanticismo y las Vanguardias, son momentos históricos que visitará en compañía de su teatro de bolsillo. En poco más de cuarenta minutos, con músicas y canciones, máscaras y objetos animados, vestuarios diversos y una curiosa escenografia, Moc ofrece una particular propuesta en clave de comedia.

¿Será capaz el atrevido juglar de contar 3000 años de Historia Universal del Teatro en un solo espectáculo? ¿Quieres viajar por el tiempo con Moc, el brujo Unga-Unga, Prometeo, Polichinela, el Arlecchino de la Commedia dell'Arte, la Celestina, Calixto y Melibea, Hamlet, Don Juan y Doña Inés, el Padre y la Madre Ubú?

Moc és un joglar que viatja per pobles i ciutats contant històries. Un bon dia decideix explicar al públic la més gran de les seues passions: el teatre. Representarà les escenes més significatives de cada època, des dels orígens rituals fins als nostres dies. La Grècia Clàssica, l'Edat Mitjana, el Renaixement, el Romanticisme i les Avantguardes, són els moments històrics que visitarà amb el seu teatre de butxaca. En poc més de quaranta minuts, amb músiques i cançons, màscares i objectes animats, vestuaris diversos i una curiosa escenografia, Moc oferirà esta particular proposta en clau de comèdia.

Serà capaç l'atrevit joglar de contar 3000 anys d'Història Universal del Teatre en un sol espectacle? Vols viatjar pel temps amb Moc, el bruixot Unga-Unga, Prometeu, Politxinel·la, l'Arlecchino de la Commedia dell'Arte, la Celestina, Calixto i Melibea, Hamlet, Don Juan i Doña Inés, el Pare i la Mare Ubú?

Moc és un joglar que viatja per pobles i ciutats contant històries. Un bon dia decideix explicar al públic la més gran de les seues passions: el teatre. Representarà les escenes més significatives de cada època, des dels orígens rituals fins als nostres dies. La Grècia clàssica, l'Edad Mitjana, el Renaixement, el Romanticisme i les Avanguardes, són els moments històrics que visitaràamb el seu teatre de butxaca. En poc més de quaranta minuts, amb músiques i cançons, màscares i objectes animats, vestuaris diversos i una curiosa escenografia. Moc oferirà esta particular proposta en clau de comèdia.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es