Fitxa de espectacle

Mai és sempre teatre. Homenatge a Josep Lluís Sirera

Estrena: 29 de noviembre de 2017 en el Centre del Carmen


Documents per a consultar en la sala

  • 160/6 Mai és sempre teatre. Homenatge a Josep Lluís Sirera. Novembre [...]

Fitxa tècnica

Direcció: Puchades, Xavier
Intèrpret: Chillida, Carla, Fígols, Àngel, Garrido, Alejandra, Gregori, Pau, Múñoz, Jesús, Tena, Begoña
Disseny de cartell: Taño, Elías
Fotografia: Jover, Estrella
Producció: AVEET
Coordinació: Policarpo, Jaume
Dramatúrgia: Puchades, Xavier
Audiovisual: Staromiejski, Albert
Il·lustracions: Taño, Elías


Més dades

La trajectòria de Sirera és encomiable. Considerat un dels impulsors d'una nova escena en valencià en els 70, va dedicar posteriorment la seua vida acadèmica a la investigació teatral, sense deixar d'escriure teatre i rebent més d'una desena de guardons literaris. D'entre les seues nombroses facetes, l'homenatge que organitza AVEET es centra en el seu treball com a autor dramàtic i dramaturg dins d'un acte públic on s'intentarà suggerir -precisament sobre un escenari- part del seu recorregut vital tot rememorant els seus afectes, les seues passions i els seus compromisos.
Des d'AVEET reivindiquen la seua figura com a referent comú de honestedat, coherència i compromís. Amb aquesta trobada, volem traslladar a la societat valenciana l'immens valor de persones que, com ell, han dedicat la seua vida a la seua gent, la seua historia i el seu patrimoni cultural i sentimental amb la perseverança, l'amor i la il·lusió dels que estimen, per damunt de tot, el seu poble.
L'acte, que està obert a tot aquell que vulga recordar i homenatjar a l'escriptor, compta amb la col·laboració de nombrosos dramaturgs i dramaturgues, actrius i actors, músics i altres professionals de l'escena valenciana.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es