Medusa, la guardiana
Medusa, la guardiana

Fitxa de espectacle

Medusa, la guardiana

Companyia: Festival de Teatro Clásico de Mérida, Sara Baras
Duració: 90 m
Estrena: 9 de julio de 2014, en el Teatre Romano de Mérida


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Ballarí/na: Aldón, Cristina, Baras, Sara, Camacho, Carmen, Fernández, Raúl, García, María Jesús, Macías, Tamara, Martín, David, Pedraja, Charo, Ramírez, Manuel, Rodríguez, Alejandro, Saltares, Daniel, Serrano, José
  Direcció musical: Baldomero, Keko
  Guitarra: Baldomero, Keko, Martínez, Andrés
  Violoncel: Cortés, Ivo
  Percussió: Muñoz, Manuel, Suárez, Antonio


  Més dades

  Sara Baras torna a encarnar un personatge femení de carácter. La bailaora, amb una mirada als mites més originaris, indaga en la figura de Medusa. Símbol de puresa i bella sacerdotessa del temple d'Atenea, Medusa és violada per Posidó, déu de les mars, que la desposseïx del seu bé mes preat: la virginitat. Als ulls d'Atenea, és Medusa que ha de ser castigada i l'imposa una devastadora sentència: convertir en pedra tot aquell que la mire als ulls, i transformar-la de bella en bèstia amb pèls de serps i condemnant-la a la més absoluta soledat. Una tragèdia en clau flamenca.

  Sara Baras vuelve a encarnar un personaje femenino de carácter. La bailaora, con una mirada a los mitos más originarios, indaga en la figura de Medusa. Símbolo de pureza y bella sacerdotesa del templo de Atenea, Medusa es violada por Poseidón, dios de las mares, que la desposee de su bien mes preciado: la virginidad. En los ojos de Atenea, es Medusa que debe ser castigada y lo impone una devastadora sentencia: convertir en piedra todo aquel que la mire en los ojos, y transformarla de bella en bestia con pelos de serpientes y condenarla a la más absoluta soledad. Una tragedia en clave flamenca.


  Representacions

  Teatro Romano de Mérida: 09/07/2014
  Teatro Romano de Mérida: 09/07/2014
  Teatre Romà de Sagunt: 12/08/2014
  Teatre Romà de Sagunt: 12/08/2014


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  Bibliowasap: 608 29 58 85
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es