Rodó
Rodó
Rodó
Rodó

Fitxa de espectacle

Rodó

Companyia: Chapertons Còmic-teatre
Duració: 1 h 10 m
Estrena: 15 de agosto de 2017, en el Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori)


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Intèrpret: Ferragut, Kike, Montell, Miner, Tarradas, Ernest


  Més dades

  Humor, imaginació i... Pneumàtics. Un llenguatge universal per a tots els públics. Una gran recepta de creativitat... Amb el segell únic de Chapertons.
  El pneumàtic, al llarg dels 25 anys de la companyia, sempre ha sigut el fil conductor dels espectacles de Chapertons. Rodó és un resum de diverses situacions que combinen les obres, boom!, goma gom, i Vuelta de rueda. En Rodó tres personatges, a través del joc i l'humor, ens faran viure tot un món d'imaginació, poesia i creativitat, sempre amb els pneumàtics com a protagonistes.

  Humor, imaginación y... Neumáticos. Un lenguaje universal para todos los públicos. Una gran receta de creatividad...con el sello único de Chapertons.
  El neumático a lo largo de los 25 años de la compañía, siempre ha sido el hilo conductor de los espectáculos de Charpertons. Rodó es un resumen de diversas situaciones que combinan las obras, boom!, goma gom, y Vuleta de rueda. En Rodó tres personajes, a través del juego y el humor, nos harán vivir todo un mundo de imaginación, poesía y creatividad, siempre con los neumáticos como protagonistas.


  Representacions

  Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori): 15/08/2017


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  Bibliowasap: 608 29 58 85
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es