Fitxa de espectacle

La brecha

Companyia: Hulencourt symphony orchestra & choir
Duració: 1 h 30 m
Estrena: 03 de septiembre de 2017, en el Teatre Romà de Sagunt


Documents per a descarrega


Fitxa tècnica

Autor: Zeegant ,Jaques-Alphonse de
Direcció escènica: Azorín, Paco
Intèrpret: Azurza, David, Baclin, Marie-Catherine, Borowska, Kinga, Celenza, Giorgio, Damaso, Luis, Delobel, Jean, Dzhioeva, Veronika, Guardiola, Alberto, Morata, Jorge Juan, Oliver, Flavio, Peña, Aurora, Withold, Wiard
Il·luminació: Faura, Albert
Vestuari: Domínguez, Juan Sebastián
Ajudant de direcció: Larumbe, Alex, Vazzola, Federico
Ajudant de realització d'espai escènic: Arcangeli, Alessandro
Coordinació tècnica: Capdet, Carles
Creació audiovisual: Chamizo, Pedro
Direcció del cor: Gamón, Francesc
Orquestra simfònica: Hulencourt symphony orchestra & choir
Moviment escènic: Martos, Carlos
Producció executiva: Mendizábal, Bram
Repetidor: Park, Husan
Regiduria: Rodríguez Roa, Jaime
Direcció musical: Venneri, Palmo
Llibret: Werszowec Rey, Marguerite Rey


Més dades

LA BRECHA és una òpera en què se sobreposen els plans de la terra -que ocupen els humans- i el cel, de la justícia humana i el cel on es creuen els cors dels vius i els dels serafins. L'obra pot ser interpretada com una al·legoria, com un mite, un conte o una llegenda universal, ja que l'acció no se situa en un context ni un lloc específic. Desplega el tema de l'amor que triomfa enfront del mal, perquè així ho han volgut l'autora i el compositor.
A l'hora d'escriure aquest llibre, Marguerite de Werszowec Rey ha tingut en compte les expectatives del compositor i la seua sensibilitat musical, el talent descriptiu dels seus sentiments, la seua capacitat evocadora dels ambients i tonalitats, i el virtuosisme de les veus dels cors, que troben ací el seu ple potencial en la fusió o el joc de la resposta entre el cel i la terra.

LA BRECHA es una ópera en la que se sobreponen los planos de la tierra -que ocupan los hombres- y el cielo, de la justicia humana y ese cielo en el que se cruzan los coros de los vivos y los de los serafines. La obra puede ser interpretada como una alegoría, como un mito, un cuento o una leyenda universal ya que la acción no se sitúa en un contexto y un lugar específico. Despliega el tema del amor que triunfa frente al mal, porque así lo han querido autora y compositor.
Al escribir este libro, Marguerite de Werszowec Rey ha tenido en cuenta las expectativas del compositor y su sensibilidad musical, el talento descriptivo de sus sentimientos, su capacidad evocadora de los ambientes y tonalidades, y el virtuosismo de las voces de los coros que encuentran aquí su pleno potencial en la fusión o el juego de la respuesta entre el cielo y la tierra.


Representacions

Teatre Romà de Sagunt: 03/09/2017


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es