Fitxa de espectacle

La abeja Maya es Puta y su mejor amiga es la mujer araña

Companyia: Companyia Sol Picó
Estrena: 18/06/2011, Teatre Fortuny de Reus


Fitxa tècnica

Coreografia: Picó, Sol
Direcció coreogràfica: Picó, Sol
Intèrpret: Valdivielso, Maru
Il·luminació: Kuchinow, Silvia
Espai escènic: Manrique, Joan


Més dades


Aquesta obra de Sol Picó parla de la persistent i creixent monstruositat humana en la societat actual. Aquella monstruositat que pot ser gairebé impossible d'apreciar i que cadascú alberga en major o menor mesura. Com aquelles cèllules que tots tenen però que a cadascú se li alteren segons els seus rampell i provoquen aquest mal que tots coneixen.

La teoria és que ningú neix monstruós. El monstruós no neix sinó que es fa a través d'una historia, un procés, una experiència en la que manca allò que fa a la gent humana, l'amor.

I amor és el que conviurà amb aquesta excellent obra, que alberga una monstruosa historia d'amor maleït, truncat, de desamor "La historia de Petra Von Kant y sus amargas lágrimas" de Fassbinder.

Aquesta reflexió sobre la monstruositat i l'amor, estarà relatada en clau circense amb elements i personatges que recorden un circ decadent, una barra vertical per a utilitzar-la com perxa xina o el pool dance, miralls deformants que mai deixen veure la realitat i xarxes salvavides per a un gran salt mortal.


Representacions

Teatre Grec de Barcelona: 30/06/2011


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es