Fitxa de espectacle

Obert booking

Companyia: A tempo Dansa
Duració: 30 min


Fitxa tècnica

Ballarí/na: Cases, Pepa
Intèrpret: Cases, Pepa, Molés, Sergi
Producció: A Tempo Dansa
Saxo: Molés, Sergi


Més dades

Aquest espectacle, que va dirigit a tot tipus de públic, barreja la dansa, el teatre i la música -la melodia d'un saxo- en un mateix espai i temps a partir de la comicitat d'una escena quotidiana. La seua intenció principal és informar els vianants de l'existència del festival de Sueca mitjançant xicotetes pinzellades d'aquestes tres disciplines contades des de la situació de dos entranyables personatges.
La companyia va nàixer a la fi de 2002 a Vila-real fruit de les inquietuds de joves artistes formats en teatre, dansa, música i molt de carrer. Així, Pau Ayet i Pepa Cases són els principals artífexs, al costat de Nerea Coll en producció i distribució, de seguir aventurant-se a contar històries amb crítica social i des de la intimitat a partir de la dansa contemporània, la música en viu i la teatralitat en espais no convencionals i que els han valgut premis a diferents festivals. Pau Ayet és, a més, actor, director, docent de teatre, il·luminador i creador audiovisual; i Pepa Cases; actriu, ballarina, coreògrafa, cantant, docent de dansa-teatre i directora.Este espectáculo, que va dirigido a todo tipo de público, mezcla la danza, el teatro y la música -la melodía de un saxo- en un mismo espacio y tiempo a partir de la comicidad de una escena cotidiana. Su intención principal es informar a los viandantes de la existencia del festival de Sueca mediante pequeñas pinceladas de estas tres disciplinas contadas desde la situación de dos entrañables personajes.
La compañía nació a finales de 2002 en Vila-real fruto de las inquietudes de jóvenes artistas formados en teatro, danza, música y mucha calle. Así, Pau Ayet y Pepa Cases son los principales artífices, junto a Nerea Coll en producción y distribución, de seguir aventurándose a contar historias con crítica social y desde la intimidad a partir de la danza contemporánea, la música en vivo y la teatralidad en espacios no convencionales y que les han valido premios en diferentes festivales. Pau Ayet es actor, director, docente de teatro, iluminador y creador audiovisual; y Pepa Cases: actriz, bailarina, coreógrafa, cantante, docente de danza-teatro y directora.


Representacions

Ajuntament de Vila-Real: 29/04/2011
Aire lliure: 16/09/2010


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es