Fitxa de espectacle

Sensormen

Companyia: Yllana, Bulbul
Duració: 90 min.


Fitxa tècnica

Coreografia: Chamorro, Carlos
Direcció escènica: Ottone, David, Ramos, Juan F.
Intèrpret: Animal, Chema, Bulbul, Elías, Jonhy, Herrera, Chus
Il·luminació: Llorens, Juanjo
Vestuari: Salaverri, Gabriela
Creació: Bulbul, Yllana
So: Moldes, Lolo
Veu en off: Sánchez Zafra, Óscar


Més dades


Quatre pseudocientífics tarats i especialitzats en el món del ritme se serveixen de sensors i de tot tipus de gadgets per realitzar absurds experiments en els quals utilitzen el públic com a improvisats cobais. El seu objectiu, construir el primer híbrid entre humà i sensor, el Sensorman.
Una comèdia hilarant amb música, percussió i un tirallonga d'artilugis electrònics MIDI que sonen de meravella i on l'humor gestual d'Yllana es fon amb l'espectacle rítmic amb noves tecnologies del percussionista-performer Bulbul.

Cuatro pseudocientíficos tarados y especializados en el mundo del ritmo se sirven de sensores y de todo tipo de gadgets para realizar absurdos experimentos en los que utilizan al público como improvisadas cobayas. Su objetivo, construir el primer híbrido entre humano y sensor, el Sensorman. Una comedia hilarante con música, percusión y un sinfín de artilugios electrónicos MIDI que suenan de maravilla y donde el humor gestual de Yllana se funde con el espectáculo rítmico con nuevas tecnologías del percusionista-performer Bulbul.


Representacions

Centre Cultural Bernat i Baldoví: 17/09/2010
Centre Cultural Bernat i Baldoví: 17/09/2010
Teatro Alfil: 11/01/2012
Teatro Alfil: 11/01/2012


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es