Fitxa de espectacle

Brigada Dadà

Companyia: Punto Clown, Compagnie Janvier
Duració: 70 min


Fitxa tècnica

Direcció: Gailard, Luisa
Intèrpret: Dussauge, Christophe, Bañales, Haydee, Claramunt, Sergio
Il·luminació: Feynerol, Jean Mary
Espai escènic: Feynerol, Jean Mary
Disseny gràfic: Querecuto, Miguel Ángel
Fotografia: Pla, Jordi
Creació: Dussauge, Christophe, Bañales, Haydee, Claramunt, Sergio


Més dades

Tres inspectors autodidactes són reclutats per a una investigació sorprenent. Aconseguiran resoldre l'enigma? Aquests policies únics en els seus mètodes, el seu comportament i les seues bogeries sorprendran l'espectador. La brigada Dadà aportarà la seguretat de la poesia, l'única solució veritable encara que efímera a la inseguretat d'una societat que prefereix invertir en càmeres de vigilància.
La Compagnie Janvier i la Companyia Punto Clown ja van treballar en coproducció en Vida clownyugal, un espectacle que s'ha representat a multitud de països d'Europa, Amèrica i Àfrica i ha recorregut importants festivals de teatre i clown com el d'Avinyó, l'Experimental de Quito o la Mostra Internacional de Mim a Sueca, on es va estrenar. El desig de tornar a treballar juntes es materialitza ara amb l'espectacle burlesc visual sense paraules Brigada Dadà i de nou escullen el MIM per a la seua estrena mundial.

Tres inspectores autodidactas son reclutados para una investigación sorprendente. ¿Conseguirán resolver el enigma? Lo absurdo y lo ridículo no matan. Las armas sí y las suyas son falsas. Estos policías únicos en sus métodos, en su comportamiento y en sus locuras sorprenderán al espectador. La brigada Dadá aportará la seguridad de la poesía, la única solución verdadera aunque efímera a la inseguridad de una sociedad que prefiere invertir en cámaras de vigilancia.
La Compagnie Janvier y la Compañía Punto Clown ya trabajaron en coproducción en Vida clownyugal, un espectáculo que se ha representado en multitud de paises de Europa, América y África y ha recorrido importantes festivales de teatro y clown como el de Aviñón, el Experimental de Quito o la Mostra Internacional de Mim a Sueca, donde se estrenó. El deseo de volver a trabajar juntas se materializa ahora con el espectáculo burlesco visual sin palabras Brigada Dadá y de nuevo escogen el MIM para su estreno mundial.


Representacions

Centre Cultural Bernat i Baldoví: 15/09/2010
Centre Cultural Bernat i Baldoví: 15/09/2010


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es