Fitxa de espectacle

El descendiente (Lectura dramatitzada)


Fitxa tècnica

Autor: Mesa, José Antonio de
Direcció: Candeias, Joaquim
Intèrpret: Cano, Vanessa, Mandli, Juan, Moltó, Lola, Romo, Miguel Ángel, Sanjaime, Carles


Més dades

Muñoa, un hombre escéptico y pasota al que sólo le interesa vivir bien y tranquilo, se ve de repente involucrado en un juego de ambiciones e intereses cruzados al más alto nivel político por ser el descendiente de Don Yago de Muñoa, el célebre conquistador español que cruzo hace 400 años Río Grande. Muñoa acepta el desafío, y pronto, todos comienzan a querer manipularle. Sin embargo Muñoa, juega el juego a su manera.

Muñoa, un home escèptic i passota a qui només li interessa viure bé i tranquil, es veu de sobte involucrat en un joc d'ambicions i interessos creuats al més alt nivell polític per ser el descendent del senyor Iago de Muñoa, el cèlebre conquistador espanyol que creue fa 400 anys Riu Gran. Muñoa accepta el desafiament, i prompte, tots comencen a voler manipular-li. No obstant això Muñoa, juga el joc a la seua manera.

José Antonio de Taula ens presenta una comèdia sobre la base d'un cas verídic de què va ser testimoni accidental en la seua llarga carrera en el Cos Diplomàtic d'Espanya.

José Antonio de Mesa nos presenta una comedia sobre la base de un caso verídico del que fue testigo accidental en su larga carrera en el Cuerpo Diplomático de España.


Representacions

TEM Teatre El Musical: 06/06/2009


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es