Exercicis d'amor/Ejercicios de amor

Imatge d'alta resolució

Exercicis d'amor/Ejercicios de amor

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Exercicis d'amor/Ejercicios de amor

Companyia: El Pont Flotant
Duració: 1h.45'
Estrena: 4 de marzo de 2009 en L'Altre Espai


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • DT/1918 Exercicis d'amor
  • 124/9 Exercicis d'amor: L'Altre Espai/Arniches
  • V2334 DVD La Nau Programa 88: Exercicis d'amor, Sal de Piedra, Mi [...]
  • V2365 DVD Exercicis d'amor/ Entero

Fitxa tècnica

Direcció escènica: El Pont flotant
Intèrpret: Cantó, Àlex, Collado, Joan, Muñoz, Jesús, Pons, Pau
Il·luminació: Cantó, Àlex, Gonzalo, Marc
Espai escènic: Collado, Joan, Montón, Santiago
Vestuari: El Pont flotant
Disseny gràfic: Collado, Joan
Fotografia: Juan, José Ignacio de
Col·laboració: Po Poy
Producció: El Pont flotant, Festival VEO, Teatres de la Generalitat
Música: Aznar, Pedro
Creació: Cantó, Àlex, Collado, Joan, Muñoz, Jesús, Pons, Pau
Regiduria: García Moscardó, Verónica
Audiovisual: Jiménez, Fermín
Distribució: Jordán, Rafa, Pro21-Gestió Cultural
Vídeo: Muñoz, Salva


Més dades


arribem a temps encara tenim temps... he cuinat per a tu el lloc és ideal serà una nit inoblidable tinc preparat un gran pastís una banyera i música de fons esta nit anem a besar-nos i a ballar com mai stand by me ballar fins el final cansar-nos de tot un poc l'un de l'altre estimar-nos amb nata no m'imagine la vida sense tu no sóc res somriures sense rostre filtre en sèpia mirada a l'infinit no canvies mai t'oblidaré sobredosi de pètals fotos en la Ciutat de les Arts i les Ciències els jardins de Monfort el mar de fons voyeurisme sentimental.
"Exercicis d'amor" és una manera particular de celebrar la unió entre persones, una celebració senzilla i íntima a mig camí entre el teatre i la realitat, on l'espectador és el convidat. Un espai allunyat de la realitat quotidiana, dels clàxons i els llums de la ciutat per reflexionar a propòsit de les relacions entre els éssers humans i on poder illusionar-nos en els dos sentits de la paraula: la illusió com a mentida i també com a desig.
La companyia proposa als espectadors ser testimonis de les diferents parts d'una celebració: la benvinguda, la presentació, la cerimònia, el convit i el fi de festa. un moment i un espai per compartir amb els espectadors-convidats la celebració de la unió entre dues, tres o més persones o el triomf de l'amor.
amor. (Del llat. amor, -oris).
1. m. Sentiment intens de l'ésser humà que, partint de la seua pròpia insuficiència, necessita i busca la trobada i la unió amb un altre ésser humà.
Una experiència que pretén reflexionar a propòsit de la necessitat d'estimar i sentir-se estimat; de la presència o absència d'amor en les nostres vides, en les relacions amb els altres; dels valors actuals de la nostra societat, en què la velocitat, la massificació, l'individualisme, l'anonimat i la por al compromís van, en moltes ocasions, per davant de les relacions personals.
Este projecte parteix de la investigació i l'anàlisi, a mode de laboratori, en el món de les emocions per tal de trobar una sèrie d' "exercicis" o propostes que faciliten i ajuden a expressar i experimentar l'amor. I no només entre dues persones o en les relacions de parella, sinó també en l'amistat, amb els desconeguts i fins i tot cap a les coses o idees.
Menjar, beure, ballar i escoltar una cançó tranquillament , el so del mar... la natura... són algunes de les experiències reservades per als convidats d'esta celebració.
I tot açò des del joc, la ironia i la paròdia, però també des de la sinceritat i la humilitat del treball escènic i actoral sincer i rigorós que caracteritza la companyia.


llegamos a tiempo todavía tenemos tiempo. he cocinado para ti el lugar es ideal será una noche inolvidable tengo preparado un gran pastel una bañera y música de fondo esta noche vamos a besar-nos y a bailar como nunca stand by me bailar hasta el final cansárnos de todo un poco el uno del otro amarnos con nata no me imagino la vida sin ti no soy nada sonrisas sin rostro filtro en sepia mirada al infinito no cambies nunca te olvidaré sobredosis de pétalos fotos en la Ciutat de les Arts i les Ciències els jardins de Montfort el mar de fondo voyeurisme sentimental.
"Ejercicios de amor" es una manera particular de celebrar la unión entre personas, una celebración sencilla y íntima a medio camino entre el teatro y la realidad, donde el espectador es el invitado. Un espacio alejado de la realidad cotidiana, de los claxons y las luces de la ciudad para reflexionar a propósito de las relaciones entre los seres humanos y donde poder ilusionarnos en los dos sentidos de la palabra: la ilusión como mentira y también como deseo.
La compañía propone a los espectadores ser testimonios de las diferentes partes de una celebración: la bienvenida, la presentación, la ceremonia, la invitación y el final de la fiesta. un momento y un espacio para compartir con los espectadores-invitados la celebración de la unión entre dos, tres o más personas o el triunfo del amor.
amor. (Del llat. amor, -oris).
1. m. Sentimiento intenso del ser humano que, partiendo de su propia insuficiencia, necesita y busca el encuentro y la unión con otro ser humano.
Una experiencia que pretende reflexionar a propósito de la necesidad de amar y sentirse amado; de la presencia o ausencia de amor en nuestras vidas, en las relaciones con los otros; de los valores actuales de nuestra sociedad, en que la velocidad, la masificación, el individualismo, el anonimato y el miedo al compromiso van, en muchas ocasiones, por delante de las relaciones personales.
Este proyecto parte de la investigación y el análisis, a modo de laboratorio, en el mundo de las emociones para encontrar una serie de ejercicios" o propuestas que facilitan y ayudan a expresar y experimentar el amor. Y no sólo entre dos personas o en las relaciones de pareja, sinó también en la amistad, con los desconocidos e incluso hacia las cosas o ideas.
Comer, bever, bailar y escuchar una canción tranquilamente, el sonido del mar. la naturaleza... son algunas de las experiencias reservadas por los invitados de esta celebración.
Y todo eso desde el juego, la ironía y la parodía, pero también desde la sinceridad y la humildad del trabajo escénico y actoral sincero y riguroso que caracteriza la compañía.


Representacions

L'Altre Espai: 04/03/2009
Casal d´Esplai (Parque Natural de la Albufera): 18/02/2009
Teatro de los Manantiales: 21/05/2009
Centre de Cultura Contemporanea L'Escorxador: 25/04/2009
Teatre Serrano de Gandia: 16/10/2009
Auditorio Universisdad Carlos III: 22/10/2009
Teatre del Raval de Barcelona: 04/12/2009
Teatre Arniches: 12/02/2010
Sala Cero: 14/05/2010
Teatre Principal d'Alcoi: 04/06/2010
Sala Cuarta Pared: 10/06/2010
Sala Inestable: 29/11/2012
Las Naves. Espacio de Creación Contemporánea: 08/07/2017
Sala Beckett: 18/12/2010
Teatre de l'Aurora: 17/09/2010
Teatre Principal: 01/01/2000
Teatre Principal: 01/01/2000
La Mutant: 07/03/2016


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es