Fitxa de espectacle

August, el teatre del teatre

Companyia: Pimpinelles
Duració: 70'


Documents per a descarrega


Fitxa tècnica

Autor: Valesa, Antoni
Direcció: Piñot Duxans, Valentí, Vivó, Panchi
Coreografia: Bou, Lola
guió original: Valesa, Antoni
Intèrpret: Piñot Duxans, Valentí
Il·luminació: Prieto, Xavi
Espai escènic: Pimpinelles
Vestuari: Varela, Marian
Disseny gràfic: Piñot, Alba
Ajudant de direcció: Ramos, M. Àngels
Atrezzo: Pimpinelles
Regiduria: Ramos, M. Àngels
Composició musical: Vivó, Panchi


Més dades

August, com si fos una nina russa, ens anirà desvetllant el que hi ha baix la pell d'alguns dels personatges que ha interpretat: Don Juan, Giacomo Casanova, Edip, Cal·lígula, Segismundo, el Doctor Stockmann, i Vladimir ("Didi") en Tot esperant Godot. D'una manera desenfadada, apassionada i divertida desgranarà algunes de les anècdotes, vivències i situacions viscudes en la seua carrera teatral llarga, excitant i
plena d'èxits i algun que altre fracàs.
Dins d'aquest exercici metateatral, fa un repàs del teatre dins del teatre parlant col·loquialment i amigablement de tot un poc: actors i actrius, públic, apuntadors, acomodadors, programadors... Així com del concepte de l'espai buit del gran dramaturg Peter Brook. Omplir o no omplir l'espai buit. On és l'espai buit a l'escenari o al pati de butaques?
També fa una revisió dels conceptes i dels nous lèxics aportats pels tècnics, luminotècnics i personal tècnic dels teatres d'arreu del món. Què és el teatre? Potser és tot i tot el contrari o potser una pregunta sense una resposta precisa. Una resposta que August tampoc té.
"AUGUST, el teatre del teatre" vol ser un soliloqui divertit, d'un sol acte sense pretensions i sense interrupcions, tendre, poètic, àcid i desenfadat sobre aquest món que tan ens apassiona i que anomenem teatre.


Representacions

Centre Cultural d'Alcoi: 13/06/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es