Fitxa de espectacle

Jardiel

Companyia: Escuela Municipal de Teatro de Silla


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • V1954 1 DVD: 'Jardiel'. Espectacle complet

Fitxa tècnica

Direcció escènica: Moreno, Ramón, Pedregal, Amparo
Intèrpret: Aguado, Carme, Almudéver, María, Bravo, Cayetano, Fernández, Rosa Elisa, García, María, Gil, Soraya, Hernández, Raquel, Lloret, Juansa, Machaconses, Augusto S., Melero, Aida, Melero, Manolo, Pitarch, Silvia, Primo, Robert, Rubio, Sonia, Vila, Bruno, Vila, José Alberto, Vila, María del Carme
Dramatúrgia: Moreno, Ramón, Pedregal, Amparo


Més dades


Enguany es compleixen cent anys del naixement de Jardiel. Volem que la coincidència de l'efemèride servisca com a homenatge a un home de teatre al qual ens hem aproximat amb l´admiració que desperta en nosaltres aquelles persones que naveguen contra corrent.

El teatre de Jardiel és un teatre enginyós d´un clar sentit còmic que busca la diversió de l´espectador en unes obres sorprenents que revolucionaren una època on el teatre vivia anquilosat i sense possibilitat d´evolució.

Avui assistirem a la representació d´unes escenes seleccionades del seu teatre més senzill i variat: aquell que aspira, sense més pretensions, a alegrar la vida dels seus conciutadans.

SINOPSIS


Este año se cumplen cien años del nacimiento de Jardiel. Queremos que la coincidencia de la efemérides sirva como homenaje a un hombre de teatro al que nos hemos aproximado con la admiración que despierta en nosotros aquellas personas que navegan contra corriente.

El teatro de Jardiel es un teatro ingenioso de un claro sentido cómico que busca la diversión del espectador en unas obras sorprendentes que revolucionaran una época donde el teatro vivía anquilosado y sin posibilidad d´evolució.

Hoy asistiremos a la representación de unas escenas seleccionadas de su teatro más sencillo y variado: aquel que aspira, sin más pretensiones, a alegrar la vida de sus conciudadanos.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es