Fitxa de espectacle

Après moi le déluge (Después de mí, el diluvio)

Companyia: Centro Dramático Nacional. CDN, Teatre Lliure
Duració: 1h 30'
Estrena: 29/05/2008, Teatro Valle-Inclán


Fitxa tècnica

Autor: Cunillé, Lluïsa
Direcció escènica: Subirós, Carlota
Intèrpret: Dauder, Jordi, Peña, Vicky
Il·luminació: Albir, Mingo
Espai escènic: Cristià, Estel, Glaenzel, Max
Vestuari: Serra, Marta R.
Coproducció: Centro Dramático Nacional (CDN), Teatre Lliure


Més dades


Un home de negocis europeu i una intèrpret es troben en una habitació d'hotel de Kinshasa, la capital del Congo. Ell va a reunir-se amb un ancià africà, a qui no coneix. Al llarg de la xarrada, este li oferix al seu fill, per a qualsevol treball o servici que puga necessitar. La dona traduïx totes les seues paraules, impassible.

Lluïsa Cunillé, una de les autores més singulars de la nova dramatúrgia catalana, ens oferix una visió insòlita i personal de la complexa relació entre els cridats primer i tercer món. Amb la trobada de tres persones en una habitació d'hotel de Kinshasa, Cunillé ens revela una penetrant imatge de la lluita africana, afrontant així una realitat que no podem ignorar però que difícilment sabem afrontar.


Un hombre de negocios europeo y una intérprete se encuentran en una habitación de hotel de Kinshasa, la capital del Congo. Él va a reunirse con un anciano africano, a quien no conoce. A lo largo de la charla, éste le ofrece a su hijo, para cualquier trabajo o servicio que pueda necesitar. La mujer traduce todas sus palabras, impasible.

Lluïsa Cunillé, una de las autoras más singulares de la nueva dramaturgia catalana, nos ofrece una visión insólita y personal de la compleja relación entre los llamados primer y tercer mundo. Con el encuentro de tres personas en una habitación de hotel de Kinshasa, Cunillé nos revela una penetrante imagen de la lucha africana, afrontando así una realidad que no podemos ignorar pero que difícilmente sabemos afrontar.


Representacions

Teatro Valle-Inclán. CDN: 29/05/2008
Teatro Valle-Inclán. CDN: 29/05/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es