Fitxa de espectacle

Lilian de Celis: la zarzuela y el cuplé a escena

Companyia: Saga Producciones S.L.
Duració: 1h. 45 min.


Fitxa tècnica

Intèrpret: Bovea, Javier, Celis, Lilian de, Mínguez, Sandra
Piano: Madrid Giordano, José


Més dades

Ens situem en un café cantant de primers de segle on els cuplets més coneguts, sonen de boca en boca, compartint popularitat amb la sarsuela que en aquells anys gaudia de la màxima acceptació.
Títols com La xica del 17, Les vesprades del Ritz, La Venedora de violes, El Gitanico, entre altres, es convertixen en una autèntica delícia a través de la inimitable cupletista Lilian de Celis.
Un magnífic pianista que acompanya la cupletista en les seues cançons, junt amb els duos i romances més famosos, conformen un fabulós espectacle de més d'hora i mitja plena d'alegria, música i records.


Nos situamos en un café cantante de primeros de siglo donde los cuplés más conocidos, suenan de boca en boca, compartiendo popularidad con la zarzuela que en aquellos años gozaba de la máxima aceptación.
Títulos como La chica del 17, Las tardes del Ritz, La Violetera, El Gitanico, entre otras, se convierten en una auténtica delicia a través de la inimitable cupletista Lilian de Celis
Un magnífico pianista que acompaña a la cupletista en sus canciones, junto a los dúos y romanzas más famosos, conforman un fabuloso espectáculo de más de hora y media llena de alegría, música y recuerdos.


Representacions

TEM Teatre El Musical: 31/10/2007


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es