Macroscopi

Imatge d´alta resolució


Macroscopi

Imatge d´alta resolució


Macroscopi

Imatge d´alta resolució


Macroscopi

Imatge d´alta resolució


Macroscopi

Imatge d´alta resolució


Fitxa de espectacle

Macroscopi

Companyia: Scurasplats Companyia de Teatre


Documents per a consultar en la sala


  Més dades


  Espectacle itinerant dissenyat per a cavalcades. En MACROSCOPI tot es grandiós, la qual cosa permet que els elements es puguen vore des de llarga distància.

  Seguint la línea marcada per FLIT, amb MACROSCOPI Scura Splats es transforma en un microscopi gegant. El món dels insectes vist a una escala molt superior de la seua realitat. MACROSCOPI es un espectacle on allò mes diminut de la naturalesa s'amplifica fins convertir-se en monstruós i espectacular alhora. Els diferents elements que composen MACROSCOPI resulten fantàstics per les seues proporcions grandioses i coloristes:


  El CENTPEUS: un impressionant mòbil inflable de 10 m de llarg per 4 m d'alçada que descansa sobre tres plataformes enganxades a un mini tractor per arrossegar-lo.

  El CARGOL: element simpàtic que llança aigua per les banyes. Una marieta gegant pilota el cargol com si fos un genet. Les seues espectaculars mesures gegantesques junt a un disseny colorista, converteixen el personatge en un dels més estimats pel públic menut.

  L'ARANYA: espectacular i divertida. Aquest és un dels animals que més fantasmes desperten en el subconscient de les persones i és per això que, teatralment, el convertim en un element seductor alhora que temible.

  LES MARIETES GEGANTS a cavall de xanques de ballesta amb els seus espectaculars bots per damunt dels caps de xiquets i majors.

  Una de les característiques dels inflables es la il.luminació interna, d'aquesta manera aconseguim una major espectacularitat en el cas de que la cavalcada siga nocturna.


  SINOPSIS

  Espectáculo itinerante diseñado para cabalgatas. En MACROSCOPI todo es grandioso, lo cual permite que los elementos se puedan ver a larga distancia.

  Siguiendo la línea marcada por FLIT, con MACROSCOPI Scura Splats se transforma en un microscopio gigante. El mundo de los insectos visto a una escala muy superior de su realidad. MACROSCOPI es un espectáculo donde aquello más diminuto de la naturaleza se amplifica para convertirse en monstruoso y espectacular al mismo tiempo. Los diferentes elementos que componen MACROSCOPI resultan fantásticos por sus proporciones grandiosas y coloristas:


  El CIEMPIÉS: un impresionante móvil hinchable de 10 m de largo por 4 m de altura que descansa sobre tres plataformas enganchadas a un mini tractor para arrastrarlo.

  El CARACOL: elemento simpático que lanza agua por los cuernos. Una mariquita gigante pilota el caracol como si fuera un jinete. Sus espectaculares medidas gigantescas junto a un diseño colorista, convierten el personaje en un de los más estimados por el público menudo.

  LA ARAÑA: espectacular y divertida. Este es un de los animales que más fantasmas despiertan en el subconsciente de las personas y es por eso que, teatralmente, le convertimos en un elemento seductor al mismo tiempo que temible.

  LAS MARIQUITAS GIGANTES a caballo de zancos de ballesta con sus espectaculares saltos por encima de las cabezas de niños y mayores.

  Una de las características de los hinchables es la iluminación interna, de esta manera logramos una mayor espectacularidad en el caso de que la cabalgata sea nocturna.


  Representacions

  Aire lliure: 21/02/2009


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  biblioteca_teatre_ivc@gva.es
  medina_fer@gva.es