Fitxa de espectacle
Companyia: Nao d'amores
Duració: 1 h.
Direcció: Zamora, Ana
Coreografia: Baert, Lieven
Direcció escènica: Cenier, Richard
Intèrpret: Cuadrupani, Elvira, Faraco, David, Sigüenza, Alejandro, Vera, Nati
Il·luminació: Camacho, Miguel Ángel (A.a.i.)
Vestuari: Macías, Deborah
Titelles: Coso, Miguel Ángel, Faraco, David, Krog, Sofie
Música: Lázaro, Alicia
Dramatúrgia: Zamora, Ana
Nau d´Amores, companyia de consolidada experiència en el repertori dramàtic renaixentista, realitza ara una immersió en l'apassionant món del teatre primitiu, des d'una visió absolutament contemporània. Es tracta de la recreació de la cerimònia litúrgica que havia de representar-se en l'Església de Sant Justo a Segòvia, per a la qual es va construir el Crist dels Gascons, una de les peces més significatives del patrimoni artístic segovià.
A través d'una dramatúrgia realitzada a partir de textos històrics de diversa procedència i per mitjà de la investigació i interpretació en directe de peces musicals, s'ha desenvolupat una posada en escena que combina el treball actoral amb el teatre de titelles i que suposa un acostament als orígens del teatre modern. Un viatge al final de l'Edat Mitjana per a transitar un microcosmos construït a base de símbols, figures al·legòriques i metàfores, en el que cada part està en funció d'un tot.
SINOPSIS
Nao d´Amores, compañía de consolidada experiencia en el repertorio dramático renacentista, realiza ahora una inmersión en el apasionante mundo del teatro primitivo, desde una visión absolutamente contemporánea. Se trata de la recreación de la ceremonia litúrgica que debía representarse en la Iglesia de San Justo en Segovia, para la cual se construyó el Cristo de los Gascones, una de las piezas más significativas del patrimonio artístico segoviano.
A través de una dramaturgia realizada a partir de textos históricos de diversa procedencia y mediante la investigación e interpretación en directo de piezas musicales, se ha desarrollado una puesta en escena que combina el trabajo actoral con el teatro de títeres y que supone un acercamiento a los orígenes del teatro moderno. Un viaje al final de la Edad Media para transitar un microcosmos construido a base de símbolos, figuras alegóricas y metáforas, en el que cada parte está en función de un todo.
Iglesia de San José: 28/10/2007
Teatre Arniches: 13/02/2009
Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es