El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein


El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein


Fitxa de espectacle

El monstruo de Frankenstein

Companyia: Nanà Teatre


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • DT/2013 El monstruo de Frankenstein: catálogo

Fitxa tècnica

Autor: Escurriola, Alicia
Direcció escènica: Escurriola, Alicia
Intèrpret: Escurriola, Alicia, Juezas, Enric, Pérez, José Ramón
Il·luminació: Palanca, José María
Espai escènic: Pérez, José Ramón
Titelles: Juezas, Enric, Soler, Alejandro
Realització d'espai escènic: Estructuras Metálicas Miralles
Realització de vestuari: La Moruna, Moreno, Tigües
Veu en off: Joanes, Edu


Més dades


Una nit de trons, llamps i fum, el Dr. Frankenstein aconsegueix finalitzar amb èxit el seu experiment més secret: donar la vida a Franki. Quan el Dr. Frankenstein va a comunicar-ho a Lola, la seua ajudant, Trini i Adelita, dues ratetes que han arribat al castell recentment, obrin la porta del laboratori i... El doctor i Lola descobreixen que Franki s'ha escapat i fugen espantats; Franki corre darrere d'ells per tal de fer una abraçada a qui ell creu que són el seu pare i la seua mare. Quin embolic es monta al castell!

Solitari i abandonat al bosc, Franki troba Nicolàs, un amic "salao" que li presenta a Pedro Luis i s'enamora de Marisol, una papallona tan intel·ligent com atractiva. Al club de jazz "El gato negro", Charly i Mati busquen un nou "partenaire" però Franki no aconsegueix superar la proba i decideix convertir-se un xic dolent.

Nicolàs i Marisol aconsegueixen tranquilitzar-lo convidant-lo a passar unes meravelloses vacances a Hawai. Franki es troba molt ben plantat amb el seu nou look hawaià, però les xiques de la platja sembla que no opinen igual i fugen espantades cada vegada que Franki les saluda.

Franqui pren la decissió d'anar-se'n al fons del mar. Neptú creu que el fons del mar tampoc és un bon lloc per a Franki que, cansat de què ningú l'estime, torna al castell per a parlar amb el Dr. Frankenstein. I parlant parlant acaben entenent-se. Mentre Boris i son pare realitzen els darrers vols de la matinada, el doctor i Lola es declaren el seu amor i decideixen adoptar Franki. El dia del casament dels seus pares, Franki és el xiquet més grandot i més feliç del món. I conte contat, ja s'ha acabat.


Representacions

Teatre Talia: 16/04/1993


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es