Fitxa de espectacle

El pirata Barba

Companyia: Xarop Teatre / Cebe Muntatges Teatrals
Duració: 1 h.


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Benlliure, Carles
Direcció escènica: Benlliure, Carles


Més dades


"El Pirata Barba" és un espectacle dirigit al públic familiar i infantil, on la utilització de ninots i titelles conviu amb el treball actoral.

Es tracta d'un espectacle fet per a representar-se en qualsevol espai, carrer o sala. Es basa en l'atractiu visual recolçat en lo narratiu. La proposta permet apropar el públic, tant menuts com grans, a la història, de tal manera que acaben implicant-se i compartint les aventures que viuen els personatges. Trobem viatges per mar on apareixen monstres, lluites i moments de gran diversió.

La història és la del Pirata Barba refugiat a les illes Columbretes i el seu gran enemic el senyor de Mirabet, que després de tormentes, naufragis, trampes i una batalla naval descobreixen lo inútil de la lluita i lo important que és viure.


"El Pirata Barba" es un espectáculo dirigido al público familiar e infantil, donde la utilitzación de muñecos y títeres conviven con el trabajo actoral.

Se trata de un espectáculo hecho para representarse en cualquier espacio, calle o sala. Se basa en el atractivo visual apoyado en lo narrativo. La propuesta permite acercar el público, pequeños y mayores, a la historia, de tal forma que todos acaban implicándose y compartiendo las aventuras que viven los personajes. Ocurren viajes por el mar donde aparecen monstruos, peleas y momentos de gran diversión.

La historia es la del Pirata Barba refugiado en las islas Columbretes y su gran enemigo el señor de Mirabet, que después de tormentas, naufragios, trampas y una batalla naval descubren lo inútil de la lucha y lo importante que es aprender a vivir.


Representacions

Parc de la Glorieta: 27/05/2006


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es