Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució

Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució

Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució

Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució

Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució

Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució


Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució


Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució


Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució


Democràcia en el bar

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Democràcia en el bar

Companyia: Companyia Ornitorincs
Duració: 1 h.


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • V667 Grabación
  • DT/899 Dossier d'espectacle
  • V1669 Democràcia en el bar
  • 99/16 Democràcia en el bar
  • V1706 DVD PGM 26 La Nau: 'Democracia en el bar' (Ornitorrincs);'Els [...]
  • C07/13 Cartel: Democràcia en el bar
  • V1730 Democràcia en el bar

Fitxa tècnica

Autor: Maslíah, Leo
Direcció escènica: Quintanilla, Javier
Intèrpret: Báguena, Álvaro, Braguinsky, Diego, Chiveli, Pep, Romo, Miguel Ángel, Sanjaime, Carles
Il·luminació: Quintanilla, Javier
Espai escènic: Quintanilla, Javier
Espai sonor: Chiveli, Pep, Quintanilla, Javier
Vestuari: Poquet, María
Producció: El punt de la i
Producció executiva: Braguinsky, Diego, Chiveli, Pep
Cap tècnic: Falcó, Joan


Més dades


"Democràcia en el Bar" és una obra emmarcada en un humor àcid que ofereix una visió distinta sobre una societat vigilada -potser no ho són totes?-.
Sis ideologies embullades en la mateixa situació absurda, sis punts de vista, sis persones poc quotidianes, que amb llenguatge corrosiu conviuen en un "democràtic" bar.
Dos amics l'amistat dels quals penja d'un fil, un client disposat a convertir-se en un col·laboracionista, un policia que fa temps va ser un repressor i uns cambrers que no saben servir, desapareixen quan se'ls necessita i no se'n van quan es vol prescindir d'aquests.


"Democracia en el Bar" es una obra enmarcada en un humor ácido que ofrece una visión distinta sobre una sociedad vigilada -quizá no lo son todas?-.
Seis ideologías enredadas en la misma situación absurda, seis puntos de vista, seis personas poco cotidianas que, con lenguaje corrosivo, conviven en un "Democrático" bar.
Dos amigos cuya amistad cuelga de un hilo, un cliente dispuesto a convertirse en un colaboracionista, un policía que en un tiempo fue un represor y unos camareros que no saben servir, desaparecen cuando se los necesita y no se van cuando se quiere prescindir de ellos.

"Democràcia en el Bar" és una obra emmarcada en un humor àcid que oferix una visió distinta sobre una societat vigilada - potser no ho són totes? -.
Sis ideologies enredades en la mateixa situació absurda, sis punts de vista, sis persones poc quotidianes, que amb llenguatge corrosiu conviuen en un "Democràtic" bar.
Un home -Fernández- compra un bar. O el lloga. O li'l presten. No està molt segur, però el cas és que d'alguna manera el bar és seu.
Rep la visita d'un amic -Portela- que és cec, però només a vegades, i s'encabota a ensenyar-li la seua nova adquisició. La visita es transforma en un interrogatori absurd sobre els objectes que existixen en el bar, derivant a poc a poc a temes més personals.
Més tard fan la seua entrada un client -Coe- i un cambrer. El client té pressa, però el comportament del cambrer, molt llunyà al d'un professional de la restauració, induïx a una conversació surrealista sobre el pas del temps. Se'n van.
Fernández i Portela continuen la seua conversació i pel que pareix, algú sap alguna cosa sobre un assassinat sense resoldre. No esta clar qui és el que sap, ni per descomptat el que sap.
De sobte torna Coe amb la notícia que el cambrer hi ha desparegut.
Desconcert general. Hi ha mort el cambrer?.
Fa la seua aparició en el bar un personatge - Inspector Ferrer- que pareix estar destinat a aclarir les coses. Però estes en lloc d'aclarir-se cada vegada es compliquen més.


"Democracia en el Bar" es una obra enmarcada en un humor ácido que ofrece una visión distinta sobre una sociedad vigilada - quizá no lo son todas? -.
Seis ideologías enredadas en la misma situación absurda, seis puntos de vista, seis personas poco cotidianas, que con lenguaje corrosivo conviven en un "Democrático" bar.
Un hombre -Fernández- compra un bar. O lo alquila. O se lo prestan. No está muy seguro, pero el caso es que de alguna manera el bar es suyo.
Recibe la visita de un amigo -Portela- que es ciego, pero solo a veces, y se empecina a enseñarle su nueva adquisición. La visita se transforma en un interrogatorio absurdo sobre los objetos que existen en el bar, derivando poco a poco a temas más personales.
Más tarde hacen su entrada un cliente -Coe- y un camarero. El cliente tiene prisa, pero el comportamiento del camarero, muy lejano al de uno profesional de la restauración, induce a una conversación surrealista sobre el paso del tiempo. Se van.
Fernández y Portela continúan su conversación y por el que parece, alguien sabe algo sobre un asesinato sin resolver. No esta claro quien es el que sabe, ni por supuesto el que sabe.
De repente vuelve Coe con la noticia que el camarero hay desparecido.
Desconcierto general. Hay muerto el camarero?.
Hace su aparición en el bar un personaje - Inspector Herrero- que parece estar destinado a aclarar las cosas. Pero estas en lugar de aclararse cada vez se complican más.


Representacions

Centre Cultural de Puçol: 25/05/2006
Teatre Arniches: 09/03/2007
Auditori Municipal de Paiporta: 04/11/2006
L'Altre Espai: 16/05/2007


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es