Fitxa de espectacle

Espejo y consolidación


Fitxa tècnica

Direcció escènica: Moreno, Ramón
Creació: Moreno, Ramón


Més dades


Vidres, televisors, actors. El món que ens rodeja és l'espill on ens reflectim, però., "la cosa no va amb mi." qui no es consola és per que no vol, "mal de molts."
1. "DALT I BAIX" *Seiem en cadires o ho fem en el sòl, mengem sobre una taula o ho fem sobre el sòl, mirem des de dalt o ho fem des del sòl.
2. "EL MILLOR DELS MONS" *Un nombrós grup de "caçadors tribals" esperen a l'aguait el pas d'una presa. En localitzar-la juguen frenèticament, forcegen i "lluiten" fins a aconseguir els seus preats trofeus.
3. "DAVALL DEL COTXE ESTAN LES LLAMBORDES" *Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning! Tunning!
4. "UNA ESPÈCIE D'EVOLUCIÓ" *Al voltant del gran monòlit es reunixen els últims exemplars del "homo quasi erectus", una subespècie que ha evolucionat en paral·lel al ser humà i el comportament del qual, encara que paregut, mostra evidents diferències. o no.
5. "PROHIBIT FUMAR" *Fa fred, tal vegada plou, el soroll, la contaminació, les mirades incrèdules dels transeünts. res no importa, res no m'impedirà disfrutar d'este moment de plaer.
6. "CREUEM JUNTS?" *La soledat de la ciutat es manifesta en la infinita tristesa de creuar un semàfor sense més companyia que la frenada dels cotxes i el so d'avís per a invidents. Et proposem l'aventura d'iniciar una amistat en el curt espai que hi ha d'una vorera a una altra.
7. "ET PRESTE EL MEU ACOMPANYANT" *Pots triar-ne entre diversos, caminaran amb tu fins al final del carrer. No els demanes més, simplement canviaran la teua manera de caminar.
8. "T'ABELLIX UN POEMA?" *Diversos poemes dedicats i alguna cançó despistada. Poemes murmurats i dirigits individualment a cada transeünt a canvi d'un somriure o d'una mirada còmplice.
9. "C.S.I. (Control Sistemàtic Intens)" *L'obsessió d'una busca. "Una agulla en un paller". Un estudi detallat, un seguiment exhaustiu, l'empremta d'un crim, el rastre que s'ha de seguir.

NTÈRPRETS: Lara Salvador, Alberto Jiménez, Manu Minaya, Ferràn Garrigues, Armando Arjona, Francisco Guinot, Marta Rei, Aida Melero, Marta Chust, Inma Ruíz, Ismael Rodríguez, Núria Manzano, Xavi Cubas, Silvia Belda, Miguel Alonso.


Representacions

Aire lliure: 16/02/2006


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es