Vértigo

Imatge d'alta resolució


Vértigo

Imatge d'alta resolució


Vértigo

Imatge d'alta resolució


Vértigo

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Vértigo

Companyia: Compañía Fanfarlo
Duració: 50'
Estrena: 5 de Junio de 2005, II Feria de Teatro de Calle-Lateatral, Espartinas (Sevilla) Lateatral de Espartinas (Sevilla)


Documents per a consultar en la sala

  • DT/2425 DVD Cía Fanfarlo: 'Por ti'; 'Small Café'; 'Vértigo': contiene [...]

Més dades

Espectacle de carrer que narra la trobada del ser humà amb els seus pròpies pors i sentiments que li impedixen avançar en la seua història personal. Més enllà de contar una història, expressa emocions i sentiments que a tots, en un moment Donat, ens han invadit i impossibilitat fer allò que volíem realitzar.
El teatre corporal, gestual i la dansa contemporània són la seua forma d'expressió, recolzat amb videoprojeccions i música electrònica.

Vertigen és una obra nocturna en la qual s'utilitzen diferents disciplines artístiques; algunes utilitzades tradicionalment en el teatre de carrer, com la dansa, teatre gestual, utilització d'elements de foc i pirotècnics fusionats amb noves tecnologies: música electrònica i videoprojeccions.

La producció de Vértigo compta amb set personatges que representen diferents pors i sentiments negatius. D'altra banda, el personatge que encarna al ser humà. En el transcurs de l'obra es donarà la trobada entre el ser humà i els seus pors. Ací comença el combat personal.

SINOPSIS

Espectáculo de calle que narra el encuentro del ser humano con sus propios miedos y sentimientos que le impiden avanzar en su historia personal. Más allá de contar una historia, expresa emociones y sentimientos que a todos, en un momento dado, nos han invadido e imposibilitado hacer aquello que queríamos realizar.
El teatro corporal, gestual y la danza contemporánea son su forma de expresión, apoyado videoproyecciones y música electrónica.

Vértigo es una obra nocturna en la cual se utilizan diferentes disciplinas artísticas; algunas utilizadas tradicionalmente en el teatro de calle, como la danza, teatro gestual, utilización de elementos de fuego y pirotécnicos fusionados con nuevas tecnologías: música electrónica y videoproyecciones.

La producción de Vértigo cuenta con siete personajes que representan diferentes miedos y sentimientos negativos. Por otra parte, el personaje que encarna al ser humano. En el transcurso de la obra se dará el encuentro entre el ser humano y sus miedos. Aquí empieza el combate personal.


Representacions

Pl. Claustro San Nicolás: 18/11/2005


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es