Fitxa de companyia

Fila 7

Direcció: Gaspar Fàbregas, 81. Edifici IMAGINA
Població: Esplugues de Llobregat
C.P.: 8950
Telèfon: 902777567 / 933903900
Fax: 934125221
E-Mail: contratacion@fila7.com
Web: http://www.fila7.com


Detalls


FILA7 neix l'any 1.992 de la mà del seu creador i director actual, Antoni Coll centrant-se inicialment en el management, programació i distribució d'espectacles de petit i mitjà format.

Al llarg d'aquests anys ha anat ampliant el seu ràdi d'acció fins a arribar a constituir un departament propi de Màrqueting, Publicitat i Comunicació, que no només treballa o ha treballat per a espectacles de la casa sinó que ha estat contractat per altres companyies i/o produccions, com La reina de bellesa de Leenane, Little night music i un Club d'espectadors fidels a la nostra particular filosofia de l'humor.

Recentment hem iniciat dos noves línies d'acció amb el Departament d'Events i Departament de Producció

Des dels seus inicis, FILA7 ha apostat per un humor compromès amb espectacles provocatius, progressistes, intelligents i sobretot molt actuals. Contem en el nostre haver amb artistes consagrats de la talla de Pepe Rubianes a qui seguim acompanyant des dels inicis de la seva carrera en solitari, Miguel Gila (del que ens sentim orgullosíssims), Karra Elejalde, Carles Flavià. així com a un gran nombre de companyies joves com Capa i espasa (amb l'espectacle Clak!), Los Modernos, Lorca eran todos, Les Altres, etc.

Distribuïm en exclusiva a Catalunya els espectacles de: Charo López, Maribel Verdú, Tamariz, Faemino y Cansado, Pablo Carbonell, Norma Aleandro, Leo Bassi, Antonia Sanjuán.

En el nostre haver figura el récord de permanència en cartell d'un espectacle teatral a la ciutat de Barcelona, com és el cas de Pepe Rubianes, amb el seu espectacle Rubianes solamente amb més de 1.500 funcions i mes de 1.000.000 d'espectadors al llarg de 9 temporades a Barcelona. A més d'una gira a més de 200 poblacions de Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

En l'actualitat, FILA7 programa en exclusiva la sala 2 del Club Capitol de Barcelona i ha collaborat i programat puntualment a la major part de sales de la ciutat: Teatreneu, TeatroTívoli, Teatre Arnau, Teatre Principal, Teatre Novetats, Teatre Borràs, City Hall, Villarroel teatre, Artenbrut, Malic, Sala Muntaner...

Al llarg d'aquests anys Fila7 s'ha posicionat en el mercat entre les 3 primeres empreses del sector a Catalunya consolidant-se com una marca de serietat, bon producte i èxit.

Actualment l'empresa ha ampliat les àrees operatives dividint-se en:
- Direcció general
- Marketing, publicitat i comunicació.
- Producció, gires i contractació
- Àrea comercial: Espanya, Catalunya
- Àrea Internacional
- Àrea d'Events
- Àrea Musical

L'Octubre del 2005 FILA7 s'incorpora al Grup MEDIAPRO

Espectacles

Copenhague
El mágico prodigioso
La tragedia del rey Ricardo III, el horror y la verdad desenmascrados 513 años despues
Breviario de amor de un halterófilo


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es