Fitxa de companyia

Al Tall

Direcció: La font, 10
Població: Alcàsser
C.P.: 46290
Telèfon: 963 80 21 45
E-Mail: altall@telefonica.net
Web: http://www.altall.cat


Detalls


AL TALL, des de la seua formació en 1975, ha editat 14 discs de llarga durada i alguns singles. Compta amb més de mil actuacions en directe, entre les quals figuren diversos escenaris de França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Mèxic.

AL TALL forma part -junt a Milladoiro (Galícia), Oskorri (Euskadi) o Nuevo Mester de Juglaría (Castella)- del nucli que va consagrar la música folk de las diferents tradicions ibèriques com un génere modern a partir del qual s'han desenrotllat posteriorment els centenars de grups i les diverses tendències de l'ona folk.

AL TALL crea i interpreta en la tendència folk de riproposta, terme italià que suposa la recuperació no ja d'antigues melodies i romanços sinó la creació moderna partint dels sons bàsics i les formes tradicionals de musicar. Així, des de la tradició musical del País Valencià, les Illes Balears i Catalunya, AL TALL ha anat endinsant-se en el marc més ample del conjunt de la música mediterrània amb una fusió d'estils que configura la seua labor musical com una alternativa important en ordre a situar la música actual del Mediterrani (al marge d'altres ritmes importats) als àmbits internacionals de l'Occident Europeu.
En els concerts AL TALL, amb la lluïsor de les seues melodies, amb la correcció de l'execució musical (més de quinze instruments diversos de corda, vent, percussió), i amb el seu domini de l'escena, produeix una immediata connexió amb el públic, bé des de l'opció d'un repertori absolutament festiu que provoca la participació lúdica dels assistents, com des de l'opció d'un repertori tranquil que ofereix l'oportunitat d'escoltar temes més delicats i complexos.

Espectacles

Al Tall: 25 anys en directe
20 Anys Al Tall
Al Tall i Orquestrina Galana "fan festa folla a falles"
Vergonya, cavallers, vergonya


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es