Fitxa de companyia

Las Sorámbulas

Direcció: Regidor Ocaña, 5
Població: Alicante
C.P.: 3011
Telèfon: 96/ 590.56.40
Fax: 96/ 590.58.20
E-Mail: lassorambulas@hotmail.com
Web: http://www.inicia.es/de/sorambulas/tsot.htm/http://pasocebra.com/http://olimpiaobrateatral.com


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Direcció: Borja, Margarita


Detalls


A través dels seus muntatges Sorámbulas pretén dissenyar des d'una concepció de "escriptura escènica complexa" la interacció artística de dramatúrgia, coreografia, música i arts plàstiques i multimèdia de manera que cap d'eixes arts siga subsidiària de l'altra sinó fragment d'un tot.
Per a això intenten desenvolupar el concepte d'autoria complexa superant el concepte d'autor-únic per mitjà de la intervenció de diversos autors de distintes disciplines en un concepte global d'espectacle proposat.
La finalitat de tot això és la de buscar algun tipus d'experiència que lliure al públic assistent de la seua situació passiva i estimule així la seua participació.


A través de sus montajes Sorámbulas pretende diseñar desde una concepción de "escritura escénica compleja" la interacción artística de dramaturgia, coreografía, música y artes plásticas y multimedia de modo que ninguna de esas artes sea subsidiaria de la otra sino fragmento de un todo.
Para ello intentan desarrollar el concepto de autoría compleja superando el concepto de autor-único mediante la intervención de varios autores de distintas disciplinas en un concepto global de espectáculo propuesto.
La finalidad de todo ello es la de buscar algún tipo de experiencia que libre al público asistente de su situación pasiva y estimule así su participación.

Espectacles

Helénica, poemas para "El público"
Voces de poetas hispanoamericanas
Almas y jardines
Entre bromas y veras
Toda la humanidad de Troya. Hécuba: nomos y música de las ciudadanas
Las flores del yodo
Oratorio del cubo de San Agustín
Olimpia o la pasión de existir


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es