Fitxa de companyia

La teta calva

Telèfon: 650 650 712 / 607 802 539
E-Mail: latetacalva@gmail.com
Web: http://latetacalva.com/


Fitxa tècnica

Multidisciplinar: Agustí, Toni; Giménez, Xavo


Detalls

Com a companyia, inicien la seua marxa amb el text de Xavo Giménez Àrtic, estrenat a l'Espai Inestable i posteriorment a la Sala Ultramar de València el 2014. El següent treball, actualment en gira nacional, és Penev, també de Xavo Giménez. Penev s'exhibeix en festivals nacionals com la Fira Internacional de Teatre d'Osca i en ciutats com Madrid, Barcelona, Zaragoza, Valladolid, Alcoi, Castelló o València.
Iaia Cárdenas estrena el seu text Adéu Encara en el projecte Iberoescena a la ciutat de Buenos Aires amb la companyia Hongaresa. Aquest text, dut a escena sota la direcció de Xavo Giménez i l'argentí Mariano Stolkiner, ha estat seleccionat per l'SGAE per a ser editat en la seua col·lecció Teatre Exprés per a joves dramaturgs. Adéu Encara va guanyar el premi Ciutat Alcoi en la seva XL edició. Iaia Cárdenas treballa actualment en el seu últim text, Síndrhomo, seleccionat en el festival Cabanyal íntim per al maig de 2015.
La Teta Calva va estrenar l'abril de 2015 la seua última producció, Llopis de Xavo Giménez, un monòleg que s'endinsa en nous llenguatges audiovisuals i sonors. El teatre de La teta calva transita entre les dramatúrgies socials on la persona i el seu desestructurat entorn són les peces de cadascuna de les seues obres. Un teatre proper i basat en la paraula, en la proximitat i, per sobre de tot, en l'actor com a eina fonamental del teatre.

Espectacles

Penev
El muro
Qué pasó con Michael Jackson
El tambor de Cora
Les aventures de T. Sawyer / Las aventuras de T- Sawyer
Llopis
Síndrhomo
El oro de Jeremías


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es